Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyors választ kérek! Férjem nagy anyagi problémát okozott, nem tűri a felelősségrevonást, kérte költözteszem el, mit mondjak neki ha kiszállt az autóból?
Mi elindultunk az autóval,út közben mondom neki akkor ennyi volt a családod,azt mondta ez nem család hanem örültek gyülekezete
Nah itt kezdődik a probléma.......
És ti hol fogtok lakni?
Egyébként meg egy igazi idióta. Az én volt párom is az volt.
Autót vett másnak hitelre. Persze akinek vette nem fizette a hitelt, összetörte az auótót, parkolási- gyorshajtási bírságokat csinált. Á, nem is folytatom.
Örülj neki, hogy megszabadulsz tőle. Egy ilyen idióta mindig is csak egy idióta marad. Nekünk csak egy gyerekünk van hálistennek.
komolyan nem hiszem el...
épp félig sokkban költözteted a férjed, jaj mit tegyek... hopp megvan, gyorsan kiírok egy kérdést a gyakorira.
Nekem van házam,mi itt lakunk.
Ez lett az albérlők ügyéből.
Bocsánat,hogy ide irtam ,hiszen segiteni úgysem tudtok,igazatok van
Semmi gond nincs.
Én megértem, hogy kétségbeestél, és úgy gondoltad így kicsit levezeted a feszkót.
Mindig vannak és lesznek emberek, akik nem tudják megérteni a másikat.
A pénzt az albérletők rezsijére én fizettem be a közös számlánkról ,mert jött volna a végrehajtó.
A férjemnek mondtam,hogy ezt ki kell fizetni ,mert egyre több lesz ,azért is kaptam ,hogy miért fizettem ki,az alberlok hónapokkal ezelőtt elmentek folyamatosan igergettek ,hogy majd fizetnek ,de persze egy fillért sem fizettek,ide pedig már jött volna a végrehajtó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!