Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyors választ kérek! Férjem nagy anyagi problémát okozott, nem tűri a felelősségrevonást, kérte költözteszem el, mit mondjak neki ha kiszállt az autóból?
Béla, ki se szállj az autóból, hordd el magad!
Azért leírhatnád majd, hogy mit tett ez a "jóember".
Amúgy tényleg nem értem, minek válaszoltok az ilyen kérdezőnek, aki még le sem tudja értelmesen írni a problémáját.
Kérdező: te meg minek kérdezel és várod a "gyors választ", ha csak idefingasz egy mondatot - ráadásul ami tök értelmetlen...?
Ha gyors választ szeretnél, mondjuk tiszteld már meg annyival a válaszadóidat, hogy értelmesen - és viszonylag helyesen - fogalmazod meg a kérdésedet, ez a minimum.
Bélánal hivják? Akkor menjen isten hirével.
Szerintem elkaszinózta a lovét és Béla maga kéri hogy asszony költöztesse el (magyarul tegye ki a szűrét, hogy igy védje a családot a következő kaszinózás ellen).
Ennyit tudtam kibogarászni ebből, az autóból kiszállást nekem sem sikerült megfejtenem.
:):):)
Ezen a kérdésen csak nevetni lehet.
Mi az, hogy nem türi a felelõsségrevonást,amelyet elkövetett?
Csapd nyakon!
Gyorsan kellett írnom.
Szóval másnak kedvezett anyagilag,úgy hiába kértem ne hagyja az albérlőknek felhalmozni a rezsit őket védte,majd albérlők leleptek 350.000 Ft tartozást hagyva.
Nekünk kellett kifizetni ,itt maradtunk egy fillér nélkül,de a férjem megbánás helyett azt mondta ,hogy az ő keresetével azt tesz amit akar ,nem értette,hogy a gyerekei látták kárát a jotekonyadásának.
Azt mondta beköltözik abba a házba ahonnan az albérlők elmentek,kért vigyem el mert nem tud vezetni olyan állapotban érzi magát.Mikor indultunk sírtak a gyerekek,hogy ne menjen ,azt mondta nekik ,hogy majd még találkoznak.A szüleimmel maradtak a gyerekek.
Mi elindultunk az autóval,út közben mondom neki akkor ennyi volt a családod,azt mondta ez nem család hanem örültek gyülekezete,a fiúk hiperaktiv .
Mondtam neki nem kell beszélgetünk út közben.
Kiszállt,majd nyeglen annyit mondott helló.
Eljöttem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!