Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Velem miért nem képes együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem miért nem képes együtt érezni a férjem?

Figyelt kérdés

Már több, mint egy éve próbálkozunk. Voltunk számtalan vizsgálaton, mindent rendben találtak, az orvosok csak annyit tudtak mondani, hogy türelem.

Ma ismét megjött. Elkezdtem sírni, nagyon kiakadtam, aztán a férjemmel nagyon összevesztünk.

Férjem teljesen közömbösen fogadta, és megkérdezte, hogy miért akadtam megint ki.

A kolleganői közül többen küzdöttek babáért, akkor mindig elmesélte, hogy ki milyen vizsgálaton volt, ki mennyire és min akadt ki, kinek mikor sikerült, hogy jelentették be stb.

De valahogy úgy érzem az, hogy velem mi történik, hidegen hagyja. Az egy év alatt egyszer sem ült le mellém vigasztalni, folyton csak azt hajtogatja, hogy ne sírjak, majd a következő hónapban össze jön, majd a következő hónapban összejön.

Miért mesélte olyan lelkesen, hogy mi van a kollégáival, és miért fogadja velünk kapcsolatban olyan közömbösen a dolgokat?

2013. okt. 12. 20:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szedtél fogamzásgátlót korábban, illetve volt terhesség megszakításod?
2013. okt. 13. 13:54
 22/24 anonim ***** válasza:
21-es: ennek semmi köze a teherbeeséshez, nem is értem miért tetted fel a kérdést. A kérdező most el van tűnve, de válaszolok én. 10 éven át használtam fogamzásgátlót, egyszer közben mégis teherbe estem, akkor abortuszra mentem. Amikor eljött az ideje a gyerekvállalásnak, tartottam 3 hónap szünetet a gyógyszer után, addig használtunk óvszert, majd miután sehogy nem védekeztünk második hónapban teherbe estem. Nem figyeltük a peteérést, meg semmit, egyszerűen csak sokat szexeltünk, ahogy előtte is, és elhagytuk a védekezést.
2013. okt. 13. 19:14
 23/24 anonim ***** válasza:
22-es orvos vagyok úgyhogy szerintem jobban tudom mi befolyásolja a teherbeesést és mi nem. Nyílván vannak kivételek de erre nem lehet alapozni.
2013. okt. 13. 19:52
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Írtad, hogy próbálod nem túlreagálni ezt a dolgot, pedig úgy néz ki, hogy kezd sikerülni mégis, sajnos.

Nagyon nehéz időszakon mentek most át a férjeddel, neki pont olyan nehéz, mint neked. Nem várhatod el tőle, hogy mindig ott legyen melletted és támogassa a te lelki hangulatodat, amikor neki is éppolyan nehéz élni a mindennapokat minden egyes sikertelenség után. Nagyon sok férfi beszél inkább bármiről vagy mások problémájáról százszor, ezerszer mint egyszer szembenézzen a sajátjával. Ez nem gyávaság, egyszerűen vannak emberek akik így működnek. Fogadd el azt, hogy ebben a témában nem ül oda melléd és nem babusgat, mint az élet összes területén bármikor, mert ez neki kínosabb, érzékenyebb terület és lehet, hogy csak egyszerűen nem akar elgyengülni. Próbálja tartani magát. Szerintem ne kattogj ezen, inkább próbáljátok meg minél vidámabban, minél pozitívabban megélni a mindennapokat, tartsatok össze, ne a sírásban és a szomorúságban támogassátok egymást, hanem a pozitív dolgokban. Lehet, hogy az most nehezebb lesz, de többet elértek vele a kapcsolatotokban is, meg a fogamzással kapcsolatban is.

Erőt és gyermekáldást kívánok nektek!

2013. okt. 14. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!