Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem miért nem képes együtt érezni a férjem?
Már több, mint egy éve próbálkozunk. Voltunk számtalan vizsgálaton, mindent rendben találtak, az orvosok csak annyit tudtak mondani, hogy türelem.
Ma ismét megjött. Elkezdtem sírni, nagyon kiakadtam, aztán a férjemmel nagyon összevesztünk.
Férjem teljesen közömbösen fogadta, és megkérdezte, hogy miért akadtam megint ki.
A kolleganői közül többen küzdöttek babáért, akkor mindig elmesélte, hogy ki milyen vizsgálaton volt, ki mennyire és min akadt ki, kinek mikor sikerült, hogy jelentették be stb.
De valahogy úgy érzem az, hogy velem mi történik, hidegen hagyja. Az egy év alatt egyszer sem ült le mellém vigasztalni, folyton csak azt hajtogatja, hogy ne sírjak, majd a következő hónapban össze jön, majd a következő hónapban összejön.
Miért mesélte olyan lelkesen, hogy mi van a kollégáival, és miért fogadja velünk kapcsolatban olyan közömbösen a dolgokat?
Ő férfi. A férfiaknak más az agyuk, máshogy fognak fel dolgokat mint a nők.
Szóval az teljesen természetes, hogy ő nem tud mit kezdeni ezekkel a hangulatváltozásokkal. Neki egyenletes a hormonszintje míg a tied ciklusokban változik és ráadásul magamról tudom, hogy ha egy nő ennyire gyereket akar akkor azt mindennél jobban akarja. Azt, hogy én mit műveltem minden hónapban mikor megjött inkább hagyjuk, velem is próbált megértő lenni a férjem, de olyankor semmi sem volt jó. Ha vigasztalni akart elzavartam, hogy hagyjon békén ne beszéljen hülyeségeket, ha békén hagyott az volt a bajom hogy nem foglalkozik velem. Egyszerűen annyira fájt és ő ezt nem tudta átélni, átérezni. Ne vadítsd el, ezt még egy másik nő is csak akkor képes megérteni ha járt már ebben a cipőben.
Szerintem, bár elég sután de a férjed pont azzal akar vigasztalni amit a kolléganőiről elmondott. Úgy gondolom ezt pont azért tette, mert vigasztalni próbált, hogy te se vagy egyedül, más is jár ebben a cipőben, másnak is sikerült már.
egy ev az nem koros
Az elso terhesseg 2 ev alatt jon letre meg az sem nevezheto korosnak.
Turelem nyugalom a gyerekaldas nem verseny jon az ha a Joisten nektek szanja es keszvagytok ra.
gyerekaldas nem gyerekrendeles ugye az elet ezen terulete nem befolyasolhato
Azt ajanlom gyorsan hagyd abba a hisztit mert aztan a ferjed megunja es othagy teged a fenebe.akkor lesz okod sirni
Lattam sok ilyen part lombik program kozepen mar egyedul volt a no.
A kapcsolat a legfontosabb nem a baba ezt vesd a fejedbe.
Ha egy férfinak bánata van, egyedül szokott rágódni rajta. Ha egy nőnek van bánata, közösségbe megy vele... A férjed, mivel magában rendezi le a problémáit, azt hiszi, hogy neked is azzal segít, ha magadra hagy. Biztos vagyok benne, hogy együtt érez veled, akkor is, ha már tényleg a könyökén jön ki a dolog. Gondolj bele, biztosan mélyen érinti az, hogy ha látja, hogy a nő akit szeret, ennyire szenved.
Így viszont, mire teherbe esel, rámegy az egészséged is. Szerintem beszéljétek meg, kössetek kompromisszumot. Mondd meg neki, hogy ha sírsz, üljön melletted, hogy át tudd ölelni, ha arra van szükséged, és hogy ettől függetlenül nem kell, hogy bármit mondjon, csak üljön melletted és kész. Te viszont megpróbálsz nem stresszelni a dolgon, és minél inkább megnyugodni és lazítani. Akkor mindkettőtöknek könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!