Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem miért nem képes együtt érezni a férjem?
Már több, mint egy éve próbálkozunk. Voltunk számtalan vizsgálaton, mindent rendben találtak, az orvosok csak annyit tudtak mondani, hogy türelem.
Ma ismét megjött. Elkezdtem sírni, nagyon kiakadtam, aztán a férjemmel nagyon összevesztünk.
Férjem teljesen közömbösen fogadta, és megkérdezte, hogy miért akadtam megint ki.
A kolleganői közül többen küzdöttek babáért, akkor mindig elmesélte, hogy ki milyen vizsgálaton volt, ki mennyire és min akadt ki, kinek mikor sikerült, hogy jelentették be stb.
De valahogy úgy érzem az, hogy velem mi történik, hidegen hagyja. Az egy év alatt egyszer sem ült le mellém vigasztalni, folyton csak azt hajtogatja, hogy ne sírjak, majd a következő hónapban össze jön, majd a következő hónapban összejön.
Miért mesélte olyan lelkesen, hogy mi van a kollégáival, és miért fogadja velünk kapcsolatban olyan közömbösen a dolgokat?
Vagy egy érzéketlen tuskó, vagy így próbál túllépni a veszteségen. Talán onnantól számít neki, ha megfogant.
Hogy veled miért ilyen, na az jó kérdés.
"azt hajtogatja, hogy ne sírjak, majd a következő hónapban össze jön, majd a következő hónapban összejön"
Ő ezzel próbál vigasztalni. Mégis mit tehetne? Ő is sírja el magát? A férfiak nem ilyen lelkisek.
"Miért mesélte olyan lelkesen, hogy mi van a kollégáival"
Attól, hogy nekem nem jön össze egy álomnyaralás, attól még örülhetek, ha a barátaimnak igen. Legyen irigy?
12 hetes terhes vagyok, és az a barátnőm örült legjobban a hírnek, akinek 2 éve nem jön össze a baba. Te nem vagy ilyen...
4-es. nem azt várom, hogy sírjon, csak mint írtam, ne hagyjon magamra.
Nem irigységet kérek, csak azt, hogy beszéljen velem annyit a témáról, mint amennyit elmesélt a kollegái vizsgálatairól.
Barátnőmnek most sikerült a teherbeesés, két műtétileg megszakított terhesség után, mert mind a két baba beteg volt.
Azóta amikor csak tudok, megyek hozzá, mert egész nap egyedül van, és nem akarom, hogy maga maradjon a félelmeivel. Soha nem panaszkodtam még neki, nem vagyok rá se féltékeny, se irigy, csak szorítok, hogy most minden rendben legyen a babával. Nem ismersz, de már rögtön ítélkezel.
"Nem irigységet kérek, csak azt, hogy beszéljen velem annyit a témáról"
Mit lehet erről minden hónapban beszélni, amikor megjön a havid?
Azt fogod elérni nála, hogy majd már frusztrálni figja az egész gyerektéma! Minden szexet úgy fog érezni, mint egy gyerekcsinálási vizsga, amin minden hónapban megbukik. Tiszára bestresszelteted.
Jól van, megértelek, ez nagyon rossz lehet neked, de ilyenkor, mikor megjön, a hormonoktól vagy extraérzékeny. Nézd el a párodnak, hogy ő nem borul így ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!