Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van bennem ez az érzés? Meghülyültem vagy elfogadható a kiborulás?
Nem, semmi kép sem szabad ilyen miatt válni. Ettől ezerszer rosszabb férjek is vannak, és ez egy olyan probléma, amit lehet orvosolni. Ha jó ember, érdemes harcolni azért, hogy jó legyen a kapcsolat. Nem a levegőbe írok, mert keresztül mentem hasonló helyzeten, én is már falra másztam a történetektől.
A lényeg, hogy ki kell törölnöd az emlékezetedből ezeket a történeteket, vele pedig meg kell értetni egyszer és mindenkorra, hogy nosztalgiázzon haverokkal, de sosem előtted, mert neked ezzel fájdalmat okoz, és akár el is veszíthet miatta. Nálunk már hónapok óta nem emlegetünk senkit, és sokkal jobban szeretem, mint valaha, ő is jobban érzi magát, mert nem vagyok beronyózva, így a szex is sokkal jobb lett. Nem két napba került, de jó úton haladunk.
Remélem összejön nálatok is! Szívből kívánom neked!
Emiatt? viccelsz? hiszen megalázott, nem fekszik le veled, nem kíván téged! És amikor beszéltél a problémákról elintézte annyival, hogy hagyjuk...
Lehet, hogy vannak nála sokkal rosszabb férjek( verekedős, részeges, szerencsejáték függő) de ne meséld már be nekem, hogy ez a normális. Amíg elfogadod, hogy neked csak ez jut, akkor egészségedre. A te döntésed, hogy milyen életet akarsz. Akkor csak nyeld tovább a békát amíg szépen fel nem őröl.
Elfogadható a kiborulásod, meg egy picit hülyén is reagáltad le :)
Szerintem arról van szó, hogy mivel mostanában nem megy neki a szex úgy ahogy azelőtt, ezért vagánykodott régi dolgokkal a haverja előtt. Vannak férfiak, akiknek ha valami zűr van az életükben akkor azt úgy "kezelik", hogy a régi jó sztorikat mesélik minél több embernek, minél hangosabban. Ezzel egyáltalán nem az volt a célja, hogy téged megbántson, hanem hogy az önértékelésében ne essen csorba. Nem akarja, hogy mások akár egy picit is megneszeljenek abból, hogy nála most valami nincs rendben olyan téren. Nem tudom érthetően fogalmazok-e... Szóval ezen többet ne kattogj, hogy elmondja a régi sztorit. Ne legyél féltékeny a múltra és ne is zavarjon ha beszél róla. Az is az élete része, vele együtt fogadd el a párod és élvezd, hogy téged választott, hogy téged vett el feleségül. Inkább most foglalkozz a jelennel, hogy azt megoldjátok ami kettőtök között most nem működik.
Nagyon ritka, hogy egy férfi érzelmi alapon nem nyúl a feleségéhez kellő rendszerességel. Úgy értem, hogy a férfiak akkor is tudnak és akarnak szexelni általában ha egyébként valami bajuk van a partnerükkel (tehát nem úgy mint mi nők, akik baj esetén jobban elhúzodunk). Ezért gondolom, hogy inkább valami testi gondja lehet. De bármelyikről is van szó, ki kell derítenetek az okát és ha otthon nem sikerül orvosolni, akkor szakemberhez kell menni. Akár testi gonddal urológushoz, akár érzelmi gonddal párterápia vagy szexuálpszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!