Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van bennem ez az érzés? Meghülyültem vagy
elfogadható a kiborulás?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs olyan barátnőm akitől tanácsot kérhetnék, szóval idegen szemlélő segítségét kérem. A férjemmel romokban van a szexuális életünk. Havi 2-3 alkalomról beszélünk. Még leírni is borzasztó. Kismilliószor átrágtuk a témát, de orvoshoz még nem ment el, pedig szüksége lenne rá. Nem impotens vagy ilyesmi, egyszerűen nem kívánja a szexet. Rengeteg a stressz is az életében. Mielőtt megismerkedtünk, a "jó híre" megelőzte. Rengeteg nővel volt már, olyan röptében a legyet típus volt. Sokszor kívántam azt, hogy bárcsak hazudott volna a nő ügyeit illetően. Elmesélt jó pár példát hogy kivel, hogyan csinálta... De ezt feldolgoztam, elfogadtam, ez a múlt. Ma este viszont olyan érzés tört rám, amire nem számítottam. Itt volt az egyik ismerősünk és neki ecsetelte hogy volt egy X nő, akit este megd**ott egy biliárd vagy mit tudom én már milyen asztal volt, hazavitte, aztán ott is legépelte. Tudtam erről a történetről de ahogy kimondta ezeket a szavakat, borzasztóan kiborultam. Alig bírtam vissza tartani a sírást. Most is bőgök mint egy óvodás. Szerintetek normális vagyok? Vagy nem meglepő ha így kiakadtam? Most úgy érzem ordítani tudnék és kb egy teleszart zokninak érzem magam, amiért velem nem képes így szexelni. Egyszerűen féltékeny vagyok. Normális amit érzek?
Volt már más a férjem előtt de nem volt szükség arra hogy "bosszúból" meséljek neki, milyen volt. Egyszer megbeszéltük, megértette, de most valamiért felhozta pedig nagyon jól tudja hogy gyűlölöm ha ilyenről beszél előttem. Tök mindegy hogy csak kettesben vagyunk, vagy van ott más is.
2013. okt. 9. 19:28
12/25 anonim válasza:
Eleve gáznak tartom, ha egy pasi ezzel büszkélkedik bárkinek is. Főleg a nejének...menjen már a francba!
Úgy meg még gázabb a szitu, hogy veled nem is szeretkezik.
Nagy az esély rá, hogy mindig is csak a szája volt ilyen nagy, a fele sem igaz annak, amit mond.
2013. okt. 9. 19:30
13/25 anonim válasza:
Volt valaha sok es kielégitö szex köztetek? Ha igen , van ra esely, hogy meg lehet, ha sose volt akkor....
Lehet ezekkel a törtenetekkel bizonyit maganak es neked h ö ferfi.
Kisse primitivnek tunik.
Lehet van valakije
Vagy 3 ik verzio radunt
2013. okt. 9. 19:38
14/25 anonim válasza:
Édes Csillagom! Miért kezdtél egy ilyen előéletű emberrel?
Kutyából nem lesz szalonna, főleg, ha a híre hamarabb jutott el hozzád, mint ő maga. Tudtad, hogy sexes, mégis mit vártál??? Hogy majd melletted mintaférj lesz?
El kell hagyni, ő nem képes egészséges párkapcsolatra. Nagyon sok férfit emiatt utasítottam el, mert elmesélte még az "udvarlás" ideje alatt, hogy mennyi nőt, hol milyen pózban. Egy ösztönlénnyel akarod leélni az életed?
Nagyon remélem, hogy nincs gyereked tőle.
Ez egy igazi tahó!
Ne magad hibáztasd, hogy nem kíván, hanem keress egy olyan férfit, aki megbecsül, de elsősorban te becsüld meg magad.
2013. okt. 9. 19:44
15/25 anonim válasza:
Szerintem meg annyira primitív, hogy a jelenlegi kudarcait a régi állítólagos trófeáinak felmutatásával akarja kompenzálni.
Vagyis azt akarja bemutatni, hogy ő változatlanul milyen fáin bika.
Aki tudja, csinálja.
Aki nem tudja, az meséli.
:D
2013. okt. 9. 19:45
16/25 anonim válasza:
Az előttem szólónak van igaza. A kudarcát leplezi ezzel, főleg maga előtt.
Mellesleg maximálisan együtt érzek veled, és megértem, hogy ki vagy borulva. Én is ki lennék.
Én már azon kiakadtam, mikor a sok exes történet után egyszer előjött azzal, hogy az első élettársa az még szűz volt, és mindegyik haverja szerelmes volt belé. Valahogy úgy éreztem magam, mint Te, nullának. De aztán összekaptam magam, és jól lesikítottam a haját, hogy honnét tudja, hogy belém nem szerelmesek a haverjai? Azért mert én nem kelletem magam mint egy olcsó lo..tyó, nem riszálom a seggem előttük, és nem derül ki nyilvánvalóan? Aztán úgy felpörögtem, hogy még azt is hozzávágtam, hogy és különben is engem nem fog rajta kapni másik pasassal hemperegni a közös ágyunkban, mint a drágalátos execskéjét. Hát, azóta kuss van.
2013. okt. 9. 22:53
17/25 anonim válasza:
Teljesen megértelek. Utálom én is ezt a témát, főleg h nálunk nekem előtte nem volt senkim, neki elég sok. :( :( Nem tudom hogy bírsz egy ilyen emberrel lenni...ez elég megalázó és tiszteletlenség veled szemben. Bennem biztos megrendülne vmi..és már én sem kívánnám őt utána. :( Gyerek van? a szexen kivül van más probléma is? nagy a szerelem?
2013. okt. 10. 09:00
18/25 A kérdező kommentje:
Van egy fiunk, igen. De mielőtt megszületett, már akkor is voltak gondok. Akkor nagyon meghíztam, nyilván ez is rátett egy lapáttal, de sikerült vissza nyernem az alakomat. Úgy érzem mindig csak hárít. Elsírtam magam neki tegnap este, de azóta nem igazán beszéltük ezt meg. És ez még jobban kiborít. Utálja ezt a témát mert tényleg rengetegszer beszéltük meg, és este lezárta annyival hogy hagyjuk ezt a témát. Egyébként jó férj, és jó apa, minden rendben van a kapcsolatunkkal, csak a szex a gond.
2013. okt. 10. 09:11
19/25 anonim válasza:
Jó de még nem vagy olyan öreg, hogy egy élve eltemesd magad. Te tudod mit csinálsz... De egy biztos, nekem nem kellene egy ilyen ember.
2013. okt. 10. 12:14
20/25 A kérdező kommentje:
Milyen ember? Mi rosszat tett azon kívül, hogy nem tartotta be a megállapodásunkat? Emiatt bekéne adnom a válási papírokat?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!