Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt ez? Butaságot csináltam, elkapkodtam?
Röviden: 30 éves (nő) voltam, amikor megismerkedtem a nálam 3 évvel idősebb párommal. Az elején megbeszéltük, hogy házzasságot mindketten szeretnénk, gyereket egyelőre egyikünk sem. Eltelt 5 év és én egyre jobban vágytam babára. Leütünk megbeszélni, de sajnos az lett a vége, hogy ő szeret, velem akar élni, de mostanra biztos benne, hogy soha nem akar gyereket. Vártam még két évet, szenvedtem, de reménykedtem, közben rendszeresen beszélgettünk a dologról, de ő nem és nem. Szakítottam, mert az idő rohan és nekem közben majd megszakadt a szivem egy kisbabáért. Mindez 6 hónapja történt, én még mindig őt szeretem, ezért el sem kezdtem ismerkedni, randizni, hiszen meg kell várnom, míg kiszeretek belőle, hogy készen álljak az új kapcsolatra, elvégre leendő gyermeke(i)m apját fogom keresni. Csakhogy ma nem bírtam ki, megnéztem mi a helyzet az exszel és mit látok! Együtt él egy nővel, akinek egy négyéves kislánya van...
Sírok. Miért, mi ez? Csak velem nem? Vagy az egy olyan "csodanő" hogy inkább a gyereket is elfogadja? Vagy megértette a szakításunkból, hogy mennyire fontos ez egy nőnek? Mit gondoltok? Hogy éljem ezt túl? Elkapkodtam a szakítást (37 évesen) várnom kellett volna? Én hibáztam? Segítsetek...
21:38: ha valakinek 40 évesen is csak az a célja, hogy kapós legyen a húspiacon és minél több szexpartnere legyen, az jobb is, ha nem akar gyereket.
Nem mondtam én, hogy kötelező gyereket vállalni, csak annyit, hogy a gyerekvállalás a normális és természetes folyamat, nem véletlenül van mindegyikünknek nemi szerve. Ha valakinek nincs rá igénye, az ebből szempontból nem természetes, de nem feltétlenül azért, mert "selejtes" az illető, hanem lehet ez valamilyen hátrányos környezeti vagy társadalmi hatás miatt is. Például ha egy nő 40 évesen is barbibaba akar lenni, azért nem szül.
Utolso elötti valaszolo, fogadd el h azert mert te akartal vagy akarsz gyereket, meg nem jelenti azt h ez a normalis, es mindenki ugyanazt kene akarja mint te.
Igen van nemi szerve mindenkinek de az masra is felhasznalhato mibd gyerekgyartasra , mi emberek el tudjuk dönteni, hogy hogy akarunk elni, es nem kell engedelmeskedni vakul az ösztönöknek mint az allat!
Amugy vakbelunk is van
Ne legy mar ilyen csökevenyes
Nem volt elhamarkodott a döntésed. Ha számodra elképzelhetetlen az élet gyerek nélkül az exed életébe pedig ez nem fért bele, akkor még mindig nem amellett a férfi mellett voltál, aki mellett a helyed van. Ezt bizonyítja az is, hogy az exed már együtt él egy nővel, akivel láthatóan komoly a kapcsolata. Nem ő a te másik feled, ennyi.
Lépj tovább. Bízz jobban magadban, bízz a döntéseidbe és az ösztöneidben, mert szerintem jó úton haladsz. Nem vagy még lekésve semmiről. Tisztítsd meg a tested/lelked/környezeted a múlt sérelmeitől és kezdj új életet, járj nyitott szemmel, legyél befogadó és hamarosan rádköszönt a szerelem, megtalálod akit keresel. Fontos, hogy ne görcsölj rajta, a férfiak észreveszik ha egy nő görcsösen családot akar. Magadra gondolj, a saját boldogságodat keresd. Amikor megtalálod, annak folytatása lesz a baba is :)
Az exről meg csak annyit, hogy engedd el a negatív gondolatokat vele kapcsolatban és a haragodat, mert az csak a te életedre hat negatívan, az övére nem. Ne foglalkozz az ő jövőjével, ne nézegesd a profilját, engedd el őt jó érzéssel, magadra irányítsd a figyelmedet.
NEm olvastam el a válaszokat, ne haragudj, ha ismétlést írok.
Szerintem nem kapkodtad el, sőt, már azt a 2 évet sem szabadott volna megvárni, amíg reménykedtél. Igen, sajnos létezik olyan, hogy a "soha nem akarok gyereket" valójában azt jelenti, hogy "tőled nem akarok". A házasság sem jött létre, miért nem? Ebben az életkorban nem 7, hanem jóval kevesebb idő alatt el kell tudni dönteni, hogy akarsz-e az illetővel élni vagy nem. Ha igen, akkor el kell köteleződni, ha nem, akkor tovább kell lépni, és nem elpazarolni 7 évet egy teljesen meddő kapcsolatra. Talán a párod azért nem akart saját gyereket, mert az örökre hozzád kötötte volna, viszont "más" gyereke semmit nem jelent számára, ha szétmennek, a gyerek megy az anyjával. Ez kegyetlenség a gyerekkel szemben, de simán lehet ez a tettei mögött.
Szerintem egyébként már nem vagy szerelmes belé. Abba a lehetőségbe vagy szerelmes, hogy mi "lehetett volna" ebből a kapcsolatból, hogy "ha" lett volna gyerek, milyen boldog "lehettél volna". De nincs "ha", hidd el nekem.
7 évet nem egyszerű lezárni, pedig le kell. Őrizd meg a szép emlékeket, a rosszat felejtsd el, és kezdj el ismerkedni. Sajnos 30-on túl ez már nem könnyű, de tanulj az előző hibából, ha kiderül, hogy a pasival nem egyeznek a céljaitok, akkor nincs harag, de el kell válni, azonnal és nem 7 év múlva.
Én is 37 leszek egyébként. Ha van kedved beszélgetni, küldj privit, de csak kb. 3 naponta tudom nézni.
18:11 a szaporodás egy alapösztön, ha nem működik, az azt jelzi, hogy ott valami probléma van. Mint egyes állatok esetén, amelyek állatkertben nem szaporodnak. Ha a te gondolkodásod általános lenne, akkor már rég kipusztult volna az emberiség.
Ha nem hiszel az ösztönök fontosságában, próbáld ki, hogy pár napig nem eszel és nem iszol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!