Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi volt ez? Butaságot csinálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt ez? Butaságot csináltam, elkapkodtam?

Figyelt kérdés

Röviden: 30 éves (nő) voltam, amikor megismerkedtem a nálam 3 évvel idősebb párommal. Az elején megbeszéltük, hogy házzasságot mindketten szeretnénk, gyereket egyelőre egyikünk sem. Eltelt 5 év és én egyre jobban vágytam babára. Leütünk megbeszélni, de sajnos az lett a vége, hogy ő szeret, velem akar élni, de mostanra biztos benne, hogy soha nem akar gyereket. Vártam még két évet, szenvedtem, de reménykedtem, közben rendszeresen beszélgettünk a dologról, de ő nem és nem. Szakítottam, mert az idő rohan és nekem közben majd megszakadt a szivem egy kisbabáért. Mindez 6 hónapja történt, én még mindig őt szeretem, ezért el sem kezdtem ismerkedni, randizni, hiszen meg kell várnom, míg kiszeretek belőle, hogy készen álljak az új kapcsolatra, elvégre leendő gyermeke(i)m apját fogom keresni. Csakhogy ma nem bírtam ki, megnéztem mi a helyzet az exszel és mit látok! Együtt él egy nővel, akinek egy négyéves kislánya van...

Sírok. Miért, mi ez? Csak velem nem? Vagy az egy olyan "csodanő" hogy inkább a gyereket is elfogadja? Vagy megértette a szakításunkból, hogy mennyire fontos ez egy nőnek? Mit gondoltok? Hogy éljem ezt túl? Elkapkodtam a szakítást (37 évesen) várnom kellett volna? Én hibáztam? Segítsetek...

2013. okt. 9. 15:57
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

FANTASZTIKUSAN DÖNTÖTTÉL!

Elfogadtad, hogy nem egyeznek a terveitek, és a céljaitok, és képes voltál lépni, hogy mindkettőtöknek meglegyen az, amit akartok, még ha fáj is. Ilyenkor a legtöbb nő "véletlenül" teherbe esik, és rákényszeríti a gyereket az apukára, aztán meg veri a mellét a gyerektartásért... ÉS TE NEM ILYEN VAGY! Minden elismerésem ezért, le a kalappal!

2013. okt. 9. 17:28
 22/37 anonim ***** válasza:
58%

A gyerekvállalás nem tartozik bele az elet rendjebe automatikusan: vannak ferfi ismeröseim, nagyon jókepüek, akik 40 évesen élik vilagukat, es utazgatnak es szallnak viragrol viragra, es ezt becsuletesen vallaljak, es nem hitegetnek senkit, szerintem ez nagyon fair es nagyon szorakoztató emberek, imadnak jönni menni es maguknak elni, ez az ök döntesuk, tartsuk mar tiszteletben!!!

Többfelekeppen lehet elni mi az h a gyerek az elet rendje? Es mindenkinek muszaj ??

Mindenkinek joga van ugy elni ahogy akar!!!

2013. okt. 9. 17:45
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Én nem gondolom azt, hogy feltétlenül veled lett volna problémája. Valószínűleg valóban "csak" arról van szó, hogy az exed nem akart gyereket. Mármint saját gyereket. A mostani párja kislányának nem ő az apja, és azért felelősség szempontjából nem lehet összehasonlítani a kettőt. A nőnek már van sajátja, ő már valószínűleg nem fogja nyaggatni emiatt. És ha véletlenül szétmennek, akkor ugye a nőci viszi magával a kicsit, a pasi meg éli világát gyerektartás és kötelezettségek nélkül.
2013. okt. 9. 18:44
 24/37 anonim ***** válasza:
12%

Tényleg jó volna, ha nem ismételnék az emberek ugyanazokat a tanácsokat, ha mar valaki leirta a veleményét, ami egyezik a tieddel, akkor te mar ne irj semmit! Minek irni ugyanazt a vegtelensegig?

Ezt kulönben az oldalszerkesztök is irtak valahol

2013. okt. 9. 19:18
 25/37 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, gondolom rám céloztál... Lehet hogy hihetetlen, de nem olvastam el a többi választ, csak leírtam én mit gondolok. Ha előttem már mások is írtak hasonlót, akkor ez akár megerősítés is lehet a kérdezőnek, és majd ő eldönti, feleslegesnek tartja-e az ilyen válaszokat!
2013. okt. 9. 19:32
 26/37 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek... Nekem minden tanács hasznos volt, minden leírt sor jól esett most. Köszönöm mindenkinek, a sokféle szempont miatt kicsit jobban érzem magam. Az biztos, hogy a mai sokk után könnyebb lesz továbblépnem. Még egyszer köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 9. 20:29
 27/37 anonim ***** válasza:
5%

Örülök igy latod, vannak nök es ferfiak akik soha nem vallalnak gyereket, inkabb sportolnak, nezegetik magukat a tukörben,tökeletesitik a testuket, dolgoznak, tanulnak.

40 évesen élnek maguknak, es nincs ezzel semmi baj, nem sir utanuk kisgyerek. Van , aki nem akar gyereket, es ez mese, ha igazan szeret , akkor beleegyezik.

Es egy önzö embernek , aki nem is való gyerek

A fiatalkor nagyon kinyúlt idöben, egy 40 es kisportolt apolt nö vagy ferfi nagyon kapós a húspiacon, es sok alkalma van szexre sok partnerrel

2013. okt. 9. 21:38
 28/37 anonim ***** válasza:
7%
Es ez is csak mese , hogy " mar csak gyermekeset talalt" 40 évesen , tök téves, mert egy 40 eves ferfi , aki apolt es jokepu, siman kap egy fess 24 eves modellt aki ha kell szül is neki, vagy barmit megtesz, ugyanugy egy 40 es csinos vagy molett nö is kap 24 eves ferfi szexpartnert
2013. okt. 9. 21:44
 29/37 anonim ***** válasza:

Egyszerű: SAJÁT gyereket nem akart.

A párja gyereke nem az övé, nem kell utána fizetni, ha szétmennek, nem kell nevelni, nem kell aggódni érte, nincs felelősség.

Nem biztos, hogy a gyerekkel való együttéléssel van baja. Lehet, hogy a saját gyerekkel járó problémákat nem akarja bevállalni.

2013. okt. 10. 07:23
 30/37 anonim ***** válasza:
Azért az elég gáz, hogy sokan úgy gondolják, jól tette a pasi, hogy annak ellenére, hogy gyereket nem akar, gyerekes nő mellett kötött ki. Mert akár ővé, akár nem, igenis nevelnie kell és felelősséget vállalnia, ha komolyra fordul a kapcsolat. Különben egész életére lelki nyomoronc lesz a gyerek. Nekem bátyám féltestvérem, 1 éves volt, mikor az igazi apja lelépett. Amikor anya újra férjhez ment az én apukámhoz, 5 éves volt. Apának szólítja, nem is ismert már apát rajta kívül, és igenis Apukán a bátyámat is saját gyerekeként kezeli. Nevelte és szerette őt is, jó apja, bár nem vérszerinti. Mégis néha látszik a bátyámon, hogy van benne egy lelki törés, hogy az igazi apja eldobta magától. Milyen lenne, ha édesapán is olyan mód foglalkozik vele, ahogy itt sokan írták, hogy neki nem kell nevelni, mert nem az övé? Ha valaki olyan partnert választ magának, akinek már van gyereke, akkor azzal együtt jár sok más is. Ha pedig nem képes elfogadni a szitut, válasszon gyermektelen nőt/férfit, mert iszonyúan fog fájni annak a kislánynak, ha ez a férfi később semmibe veszi, mert nem az övé. Kérdező, te pedig lépj tovább, sok korodbeli férfi van, aki hasonló dolgokra vágyik, családra, gyerekre, csak járj ezentúl nyitott szemmel, ismerkedj.
2013. okt. 10. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!