Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi volt ez? Butaságot csinálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt ez? Butaságot csináltam, elkapkodtam?

Figyelt kérdés

Röviden: 30 éves (nő) voltam, amikor megismerkedtem a nálam 3 évvel idősebb párommal. Az elején megbeszéltük, hogy házzasságot mindketten szeretnénk, gyereket egyelőre egyikünk sem. Eltelt 5 év és én egyre jobban vágytam babára. Leütünk megbeszélni, de sajnos az lett a vége, hogy ő szeret, velem akar élni, de mostanra biztos benne, hogy soha nem akar gyereket. Vártam még két évet, szenvedtem, de reménykedtem, közben rendszeresen beszélgettünk a dologról, de ő nem és nem. Szakítottam, mert az idő rohan és nekem közben majd megszakadt a szivem egy kisbabáért. Mindez 6 hónapja történt, én még mindig őt szeretem, ezért el sem kezdtem ismerkedni, randizni, hiszen meg kell várnom, míg kiszeretek belőle, hogy készen álljak az új kapcsolatra, elvégre leendő gyermeke(i)m apját fogom keresni. Csakhogy ma nem bírtam ki, megnéztem mi a helyzet az exszel és mit látok! Együtt él egy nővel, akinek egy négyéves kislánya van...

Sírok. Miért, mi ez? Csak velem nem? Vagy az egy olyan "csodanő" hogy inkább a gyereket is elfogadja? Vagy megértette a szakításunkból, hogy mennyire fontos ez egy nőnek? Mit gondoltok? Hogy éljem ezt túl? Elkapkodtam a szakítást (37 évesen) várnom kellett volna? Én hibáztam? Segítsetek...

2013. okt. 9. 15:57
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik, hogy az exed gyereke?
2013. okt. 9. 16:16
 12/37 anonim ***** válasza:
94%
Én sokszor figyelmeztetem a feleségem szingli, vagy lötyögős kapcsolatban élő barátnőit és az én ismerőseimet is, hogy hamar elmegy az idő. Annyiban hibáztál, hogy hagytad, hogy sodorjon az élet. Azokért dolgokért amit igazán szeretnénk többet kell tenni és célokat kell folyamatosan teljesíteni, mert ahogy írtam hamar elmegy az idő. Valakinél ez gyerekvállalásban vagy párkapcsolatban látszik meg valakinél egzisztenciában. A legrosszabb, ha összeadódik.
2013. okt. 9. 16:20
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban hibáztál,hogy túl sokáig voltál türelmes és megértő.Előbb kellett volna lépned.Most már van lehetőséged a váltásra és egy boldog életre,viszont minden perc drága,az időd vészesen fogy.
2013. okt. 9. 16:23
 14/37 anonim ***** válasza:
56%

Én tisztelem azokat az embereket, akik merik vállalni magukat, es a te volt párodat, amiert vallalta, hogy nem akar gyereket !

Nem mindenki akar gyereket , könyörgöm!

Ezt illik respektalni!

Mi az hogy ez az elet rendje mindenki le kell gyartson 3 at??? Mindenki szabadon dönthet a saját életéröl es van akinek nem a pelenkacsere es gyereksiras jelenti a boldogsagot!

Es az ilyen nagyon fair , h nem akar megnyomoritani egy lelket maga mellett es öszinte!

Ha szeretted , sajnallak , mert most szenvedsz

Igazat adok a pasinak

Most megvan a lehetöseged h keress magadnak olyan ferfit akinek kell gyerek.

Az ilyen szakitasokat meg kell gondolni neha

2013. okt. 9. 16:24
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyértelmű a dolog. Nem te voltal az igazi, ezért nem akart egy olyan kötöttséget, amit egy gyerek jelentett volna. Most szerelmes lett, és így elfogadta a gyereket is.

Jól tetted, hogy szakítottatok, mert előbb utóbb ő lépett volna.

Ez van, ezért nem te vagy a hibás. Ő annyiban, hogy nem volt őszinte veled sem és magaval sem.

Lépj tovabb, még van esélyed családra űgy, hogy nem az exed utan ácsingózol. Fel a fejjel, és sok sikert!

2013. okt. 9. 16:24
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Az emberi lélek bonyolult, ezért a miértekre mi nem fogunk tudni válaszolni. A számtalan lehetőség közül pár.

1. Elhagytad a párodat, mert gyereket szerettél volna, ezért ahogy Te is írtad igen, rájött hogy egy nőnek mennyire fontos ez. Ezért amikor találkozott a mostani nőjével, már más tudatossággal közelített hozzá, és mivel nem tudja meddig fog tartani ez az új kapcsolat, elfogadta a gyereket.

2. Lehet,hogy csak a kisbaba kortól fél, ezért nem akar sajátot, és lehet még örül is neki, hogy készen kapott egyet 4 évesen, aki már oviba jár.

3. Az évek múlásával rájött, hogy nem szeretné veled összekötni az életét, lehet hogy 7 év elég volt neki ebből a kapcsolatból, mert kiszeretett belőled.

Nem sorolom tovább. Abba biztos vagyok, hogy nem volt igazi férfi, mert őszintén felvállalhatta volna az érzéseit, a félelmeit meg az esetlegesen köztetek kialakult rejtve maradt problémáit. Ha így tett volna, neked is könnyebb lenne, mert így utólag a miértekre sose lesz válasz, ha csak nem állsz oda elé, és kéred hogy magyarázza meg, miért. Te is könnyebben tovább fogsz tudni lépni.

2013. okt. 9. 16:26
 17/37 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem inkább az történt, hogy 40 évesen már elég nagy a valószínűség, hogy gyerekes elvált nővel jön össze. Átgondolta, hogy nincs saját gyerek, vagyis felelősség. Az új nő kevésbé fogja őt nyaggatni gyerekvállalással, mert már van neki. Szóval az ő szempontjából kiokoskodta a tutit.
2013. okt. 9. 16:57
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem veled volt a hiba, csak siman nem passzoltatok ossze.

Az exed nem akart gyermeket, te igen, itt nincs kozeput.

Ha belegondolsz, akkor vegul mindketten jo dontest hoztatok. Van olyan ferfi, aki nem akar gyermeket, de rabolint, hogy nyugta legyen, vagy a no esik "veletlenul" teherbe esik, bizva abban, hogy a ferfi vegul ennek megis orulni fog. Ennek altalaban nem jo vege szokott lenni, a ferfi nem lesz jo apa, a no nem lesz boldog, vegul egyedul neveli fel a gyermeket.

Te ehhez kepest jol jartal, meg megtalalhatod azt a ferfit, akivel ugyanazt akarjatok.

A volt parod pedig valoszinuleg tudatosan valasztott. A nonek mar van gyermeke, az nem a parode, van apja, neki kell a gyermeket nevelni, o felelos erte. Az exednek szinte semmi dolga nem lesz vele, barmikor tovabblephet szabadon, gyermektelenul. Es nagy esellyel a no sem fogja ragni a fulet meg egy gyermekert, hiszen mar van neki egy.

Ugyanakkor meg akkor se ess ketsegbe, ha megis lesz az exednek gyermeke valamikor. Az emberek valtoznak.

2013. okt. 9. 17:10
 19/37 lámakrokodil ***** válasza:
81%
9-es, mi az hogy egy normális ember akar gyereket, meg hogy ez az élet rendje? Ki a f***m vagy te, hogy megmond, hogy mi az élet rendje te emberállat?
2013. okt. 9. 17:15
 20/37 anonim ***** válasza:

velem is kb ilyen tortent 20 eve azzal a kulonbseggel hogy en teherbe estem a ferjemtol aki uvoltott mert nem akart gyereket 27 evessen. Elhagyott mert nem oltem meg a gyerekunket.

A legszemetebb modon egy ket gyerekes elvalt no lett az elettarsa inkabb mas kolket nevelte mint a sajatjat.

Annyira fajt hogy majd bele pusztultam.Egyedul szultem es honapokig bogtem mint egy hulye.

Aztan elmult meggyogyultem egyedul talprallatam a gyerekkel.

Es o? egyik elettars a masik utan mind gyerekes volt.

Semmire nem vitte aztan lett egy gyereke akit az eletarsa elvitt tole es soha nem latta.

a mi gyerekunket sem latta se szules utan se 20 evig (elkoltoztem messzire nem keresett minket soha) megkapta ami neki jar van ket gyereke es mindketto nem nevezi apjanak.

2013. okt. 9. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!