Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom és a felesége nagyon összevesztek, tőlem kér tanácsot. Mit mondjak neki, mit lehet ilyenkor tenni?
Barátomnak van egy 10 éves lánya az előző kapcsolatából. Jó vele a kapcsolata, heti többször találkoznak.
A felesége gyereket vár, januárra van kiírva.
A nagylány anyukája kapott egy munkalehetőséget, 1 évre megy Olaszországba. Azt szeretné, ha a lány addig az apjánál lenne.
De a barátom felesége ezt nem engedi, szerinte oldja meg az anya, neki egy újszülött mellé nem kell egy nagy gyerek is.
Ti mit tanácsolnátok?
Ne legyen igy,de mi lenne ha az anyuka meghalna...akkor is ezt mondaná az új feleség,hogy menjen a kislány....akárhová?!
Nem egyszerű a helyzet itt senkinek,a gyereknek lesz a legrosszabb...szegény!
Szerintem nem kellene túl drámázni a helyzete az asszonykának,főleg,hogy 1 évről van szó...de ahogy irták előttem,tudta,hogy a férjének másik gyereke ,igy mint olyan ez a lehetőség is benne van a pakliban,h valami oknál fogva egyszer apához kerülhet a gyerek.
Oké több gond a plussz gyerek,de jó lesz,h van egy nagyobb tesó és éppen eltudja tologatni,ringatni,amig anyuka hajat mos és nem sorolom a többi dolgot,amit nem tud egy anya megtenni ha pici a gyerek és éppen sírós,nyűgös stb.
Szerintem több pozitívum van a dologban ,mint negatívum.!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!