Tudnátok tanácsot adni?
Ne érdekeljen, hogy az anyud igy viselkedik veled. Majd ha
problémája adódik az életben, te is add vissza neki.
Boldog kapcsolatban élsz, legalább ezt megkaptad, örüljél neki és értékeljed.
En egyiket sem kaptam meg,sem az anyámtól sem a páromtól.
Anyai kérdésben nem vagy egyedül.
Teljesen megértelek... és hiába szereted a párod, ez akkor is egy enyhe bizonytalanságot is ad.
Büszke lehetsz magadra, valószínű én a tesókkal sem tudnám annyira a kapcsolatot tartani :-(
Lehet anyukád 10-20 év múlva rájön, hogy mit követett el ellened (amikor már késő lesz). Hidd el nem csak Te vagy ilyen helyzetben, hasonló élethelyzetek vannak, próbálj meg annak örülni, hogy egészséges vagy, párod jó ember és előbb utóbb lesz gyermeketek, akinek rengeteg szeretetet adhatsz és Te leszel majd a hátországa!
Ez érdekes sztori.
Valamilyen lelki defektussal rendelkezik édesanyád, azért ilyen. Nekem is van egy barátnőm, akivel nem törődött az anyja, csak a mindig legújabb testvér volt a kedvenc, mert szült még 3 gyereket, a "régieket" mindig leszarta. Meg gyógyszerezi magát, sokszor be van nyugtatózva. A tiéd is ilyesmi lehet, még ha nem is szed semmit.
Tekints rá úgy, mint egy pszichiátriai kezelésre szoruló emberre, aki nyilván nem is teljesen normális.
Nevelőapádra nem kell, hogy haragudj, egy vadidegen férfitól nem kell elvárni, hogy más gyerekével foglalkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!