Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Kérdeztem már ebben a témakörben itt az oldalon és kaptam is nagyon sok embertől hasznos, segítő, együtt érző válaszokat, amiket ezúton is köszönök. De sajnos időről időre előjön bennem az a lelki fájdalom, amit a szüleim okoztak nekem. Próbálom elterelni róla a figyelmem, de nem megy. Szóval a tényállás: anyám 2 éves koromban elvált apámtól /akit azóta sem láttam/. Ezután nem sokkal ...
2013. okt. 6. 11:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Miért váltak el a szüleid? Apukád bántotta anyukádat?

Nekem rögtön az jutott eszembe, hogy biztos apukádra emlékezteted anyukádat és ez nagyon fájdalmas időszakot hozhat fel neki.

Nyilván ez nem ok rá, hogy ezért téged büntessen, meg ne foglalkozzon veled, de valami miatt biztos ilyen.

Szerintem nem fogsz tudni változtatni ezen a helyzeten, ha anyukád ennyi idő alatt sem változott veled kapcsolatban. Ha hajlandó lenne rá, akkor együtt elmehetnétek terápiára és ott kiderülne, hogy mi a baja, és megoldást is lehetne keresni.

Azért az jó, hogy testvéreiddel jóban vagy, remélem, rájuk számíthatsz.

2013. okt. 6. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!