Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Valaki adjon tanácsot! Mit...

Valaki adjon tanácsot! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy nővérem(14), egy öcsém(4) és egy húgom(1)

A kisebb testvéreim csak féltesók apukám részéről!Keveset találkozom velük, 2hetente egy hétvégét.

Az öcsémmel nagyon jó a kapcsolatom, és amikor haza kell jönnöm, nem érti. Apukámmal az ilyen dolgokat nem igazán lehet megbeszélni. A húgomat is nagyon szeretem, a nővérem meg mindig velem van. Nagyon nehezen hagyom ott a kicsiket, de el kell mennem, és úgy érzem, én vagyok a hibás :(( 13L

2013. szept. 19. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Ebben az ügyben nem tudsz mit csinálni, majd ha a kicsik nagyok lesznek megértik miért kell eljönnöd.

Bár konkrétan nem értem mi a kérdés... oda akarsz költözni a kis tesóidhoz? Abban kéne tanácsot adni, hogy magyarázd el a kicsiknek miért mész el, vagy abban hogy legyél velük mindég, vagy pedig abban hogy az érzéseidet hogy beszéld meg a szüleiddel?

2013. szept. 19. 15:43
 2/4 anonim ***** válasza:
aranyos vagy, hogy így törődsz a lelkükkel ... nem tudsz mit tenni, ha nem lakhattok együtt ... hozzászoknak a ritka találkozáshoz
2013. szept. 19. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
azt hiszem inkább az - vagy az is - baj, hogy te szeretnél többet lenni apukáddal is ... megértelek, nem könnyű elvált szülő gyerekének lenni
2013. szept. 19. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem világos, miért érzed hibásnak magadat...
2013. szept. 25. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!