Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért vallják manapság sokan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vallják manapság sokan, hogy a házasság mára csak papír és nem jelent semmit?

Figyelt kérdés

Szerintem ez több okból sem igaz.

Pl.:

- a házasok kaphatnak különböző kedvezményeket;

- könnyebben vehetnek fel hitelt (most ne menjünk bele, hogy mennyire jó vagy rossz dolog a hitel);

- szorosabb kötelék, nem válnak szét olyan hamar, mint a nem házasok, "nem a barátom/barátnőm", hanem "a férjem/feleségem" stb.

2013. okt. 5. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
Utolsóval nem értek egyet. Megtaláltam az igazit. Két gyereket is szültem neki. Nekem ez sokkal többet jelent mint egy házasság. De mint írtam NEKEM jelent ez többet. Másnak meg más. Ettől még ne mondja senki, hogy nem az igazival vagyok.
2013. okt. 9. 19:50
 72/74 anonim ***** válasza:
100%
Miquel: "De csak egyetlen egynél éreztem azt mindent felülíró vágyat, hogy igen, vele akarom leélni az életemet, és azt akarom, hogy ezt mindeki tudja." - OK, ez idáig rendben is van... "Csak az enyém légy, néha azt szeretném, majd, hogy a Világ lássa kincsemet" mondá a Lándzsarázó szép szavakkal:) - csak tudod, ettől az érzéstől az ember még nem fog villámcsapásra felvenni egy tőle tökéletesen idegen értékrendet, attól mert szerelmes vagyok, én pl. nem leszek egycsapásra "rendpárti-konzervatív"... max egy fülig szerelmes anarchista:)...
2013. okt. 9. 20:23
 73/74 anonim ***** válasza:
71-es! A válaszodból nem derül ki, de biztosan van egy alapos oka, hogy nem akarjátok hivatalos formába önteni a kapcsolatotokat.
2013. okt. 9. 20:43
 74/74 anonim ***** válasza:

Valóban van okom ami miatt nem szeretnék házasságot a 28-as válaszomnál ezt ki is fejtettem. De azért mert van okom már nem az igazival vagyok?

Szerintem ebben senki nem fog igazságot tenni, mert mindenkinek megvan a maga kis véleménye, hogy mért szeretné és mért nem szeretne házasodni. Egyszerűen el kéne ezt fogadni és nem leminősíteni a másikat azért mert épp nem úgy gondolja. Pl. ha nem vagy házas akkor jönnek azzal, hogy na biztos nem akar elvenni. Mért kell egyből ezt feltételezni? Vagy ha házas vagy akkor egyből az, hogy na elvetetted magad. Biztos jött a baba és elvett az miatt. Mindig egyből negatív dolgokat hoznak fel és nem azt feltételezik, hogy annak a két félnek ez a legtökéletesebb így. Nem kell mindent belekalkulálni.

Sok boldogságot kívánok mindenkinek éljen házasságban vagy élettársi kapcsolatban :)

2013. okt. 9. 20:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!