Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom megkérni a feleségem hogy legyen csinosabb?
Jogod van ilyesmire kérni, de nagyon megbántod ezzel, főleg, ha tesz érte, hogy egyre jobban nézzen ki. Szerinted ő nem látja magán, hogy nem egy feszes fitneszbarbi? Ha eddig is tett érte, de pl. nem ment el futni, tornázni, annak lehet,hogy az az oka, hogy nem tudja kire hagyni a gyereket. Márpedig hacsak ebben nem segítesz neki, akkor borzasztó nagy pofátlanság lenne az orra alá dörgölni, hogy mehetne futni, tornázni is.
Lepd meg kozmetikai kezeléscsomaggal, és szerezz neki bébiszittert azokra az alkalmakra, amikor megy. Ha attól se feszesedik ki, akkor kénytelen leszel megbarátkozni a helyzettel, hogy nem olyan fajta, na, meg persze,hogy 30 éves kor körül, szülés után, és majd még aztán tornázhat amennyit akar, a biológiát legfeljebb lelassítani tudja kicsit, de megállítani nem. na, persze, ha van egy jól kereső férje, aki finanszíroz neki rendszeresen testkezeléseket, akkor nyilván jobban fog kinézni, mint a tipikus 30-as anyukák, de az időt nem fogja megállítani, ahogy génállományt se fog tudni cserélni. Valószínű egyébként, hogy benned is találna olyan dolgot, amin lehetne változtatni, hogy picit jobban tetsszél neki, csak jobban szeret annál, hogy ennek hangot is adjon, úgyhogy csak csínján minden megjegyzéssel.
Nem is tudom. Ha azt mondaná nekem a férjem,hogy:
"Nézd drágám. Szeretnék valamit kérni tőled. Legyél picit csinosabb! Menj futni, edz egy kicsit...úgy még jobban tetszenél!"
Őszinte leszek. Nekem ebből az jön le, hogy nem vagyok neki elég jó...már nem szeret, nem tart vonzónak... És bizony nagyon nem esne jól. Ilyen kérés után, valószínűleg nem bíznék többet benne...mindig az járna a fejemben, hogy már nem vagyok neki elég jó...és ha meglát egy csinos nőt..előbb utóbb lelép vele......mert ugyan minek lenne velem?
Mondom ezt úgy, hogy abszolút nem vagyok görcsös e téren...mégis ezt hozná ki belőlem...
Én a helyedben semmiféleképpen nem mondanám meg neki ezt. Inkább olyan programokat találnék ki, ahol mozoghatnánk együtt....
Hát nem tudom... Van a feleségednek segítsége? Nagyszülők vagy valaki más ? Mert ha nincs, akkor egyedül egy másfél évessel már így is sokat tett szerintem.
Nekem 1 éves a kisfiam, párom este 6-ig dolgozik. Napközben tehát egyedül vagyok a kicsivel. Segítségem nincs. Edzés nélkül is folyamatosan fogyok a pici mellett. Nem véletlenül... Fárasztó...Így kisebb gondom is nagyobb a futkosásnál...
Tehát ha van segítség, akire bízhatja a picit (és persze anyagi keret is- csak a futástól ugyanis nem lesz szebb a bőre), akkor finoman utalj rá szerintem . Ha nincs, akkor már így is erőn felül teljesít és ezt értékeld.
Scythian legjobb hozzászólás :D
made my day :D:D
bocsi az offért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!