Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom megkérni a feleségem hogy legyen csinosabb?
Fáj mindene? Tudod a futás kicsinálja az ízületeket!
Am ha te alig vagy otthon, kire bízza a gyereket, amíg sportol v kezelésre megy?
Örülnék, hogy 2 hónap után látom a párom, nem egy kis bőr aggasztana!!!!
Hát, a súllyal még lehet kezdeni valamit, de a kinyúlt bőrön csak a műtét segít.
Hirtelen nyúlik meg a bőr, aztán megszül, már nem feszíti a baba, és sajnos összeugrani nem tud. Bárcsak.
Ha csak kéthavonta látnám a páromat, még akkor is a világ legszebb pasijának tartanám, ha térdig érne a borostája.
Bakker...
Szerintem simán elmondhatod neki az észrevételedet. Egy jó házasságba nemhogy belefér, de alap, hogy egymás előtt nyíltan, őszintén felvállaljuk az igényeinket, kéréseinket. Az élet összes területén, akár szexről, akár külsőről, akár célokról vagy bármi egyébről is van szó, a legfontosabb az őszinteség és hogy tudjunk sértődés nélkül kérni, kapni és adni a másiktól/másiknak. Számomra ez alap és én kimondottan örülök ha a férjem nekem bármit el mer mondani, ha tőlem bármit mer kérni. Inkább tőlem kérje mint egy másik nőtől :)
Szóval szerintem jó fejség tőled, hogy nem lemondasz a párodról vagy nem más nők után kajtatsz, hanem a te feleségedet akarod és neki szólsz ha gondod van.
A bőr tényleg kényes téma. Első körben próbálkozzatok rendszeres futással, úszással, krémezéssel. Ami baromi jó a bőrnek az az infraszauna. Napi 30 perc csodákra képes. A testében biztos, idővel meg a bőrén is lenne szemmel látható javulás. Lehet, hogy már ezzel elégedettek lesztek. Ha meg még mindig nem az igazi, akkor lehet dokihoz is menni ha mindketten akarjátok. Remélem sikerül vele megbeszélned és ő is legalább ennyire nyitott gondolkodású mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!