Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom megkérni a feleségem hogy legyen csinosabb?
Szülés után van?
Átvállalsz valami otthoni feladatot, amíg ő futkos?
Magának tetszik?
Most nem tetszik? Mert ha kb 3kg van rajta, az nem oszt, nem szoroz. Hány éves? Ha nem 18, nem olyan könnyű ledobni a kilókat.
Csináljátok együtt, támogasd, segíts neki, legyen belőle közös program, érezze, hogy mellette vagy, törődsz vele.
Pl: nem lenne kedved eljönni velem úszni? Úsztok egy jót, közben szauna, kicsit üldögéltek a meleg vízben és így a sport is benne volt meg a szórakozás is, anélkül, hogy bántó lettél volna vagy kellemetlen lett volna.
Jogilag nem lehetséges, mert kimeríti a BTK 222. § -t.
Sajnos ez van, a jog kemény dolog.
Szülés után igen, de 1.5 évvel, már rengeteget ledobott, és igazából szinte még jobb is volt kicsit pufin, olyan édes volt és szerettem úgy. Rengetegett fogyott, de ugye a bőrön ez meglátszik, ezen lehetne szerintem javítani. 30 éves egyébként.
Csak kicsit önzőnek és rossznak érzem magam emiatt, hogy nem tudom elfogadni 100%-osnak akárhogy is néz ki. Vagyis elfogadom, hanem az a bizonyos vonzalom csorbult kicsit. De nem a szülés miatt, még csinibb mint előtte.
"1400 km választ el és csak 2 havonta találkozunk 1 hetet "
Tényleg nagyon szeretheted, ha a bőrproblémáira koncentrálsz amikor csak kéthavonta látod.
Szerintem amikor találkoztok csak szeresd, nem éreztesd a szülés utáni változásokat.
A hason lévő bőr meg ha striás, akkor max plasztikázható, egy kis futkosástól még senkinek nem tűnt el. Javítani nem lehet rajta. No meg minél többet fogy, annál csúnyább lesz neki, amit leszel szíves tudomásul venni, ha már a közös gyereketek kihordása közben lett ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!