Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthonlét=cselédség?
Neked túlzás?
Berakod a ruhát megnyomsz egy gombot és kimos a gép. Erre nincs időd?
5 perc a bepaokás és 10 perc a teregetés.
Én szégyellném magam, ha a férjem munka után nekiállna mosni. Ja, és mélyen lapítanék! Nem ám GYK-n méltatlankodnék!
Tényleg nem cselédnek vagy otthon, főleg ilyeneket ő is megcsinálhat, amit ugyanannyi erőfeszítés neki is megcsinálni, mint szólni érte, hogy csináld meg te. Főleg, ha minden mást meg megcsinálsz. Nem szép dolog az sem, hogy beszólt, de nyilván bántotta, hogy már napok óta leszarod a nadrágját.
Nálunk is van olyan, ami elfelejtek, vagy nem jutok el addig, mindig van ilyen, nem vagyok tökéletes, de nem szokott csúnyán beszólni. Bár ez attól is függ ki milyen. Mi mindig is megosztottuk a házimunkát, ő eleve nem úgy fogja fel, hogy azért vagyok itthon, hogy neki semmit ne kelljen csinálni. De ahogy írod a te férjed azt se tudja, hogy hogy működik a mosógép. Akkor ehhez van szoktatva, így csináltátok a dolgokat, akkor azért tényleg nem értem, hogy mit háborodsz fel azon, hogy napokig nem mosod ki a ruháját, amire külön megkért, hogy meg kellene csinálni és akkor tesz egy megjegyzést. Ebben az esetben igaza van.
Ezt 1 előbb kellett volna
2 most meg tudod csinálni
"Flegmán válaszolt hogy ezért vagyok itthon."
NEM, nem ezért vagy otthon, hanem hogy a KÖZÖS gyereketeket neveld. És ezért még pénzt is kapsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!