Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ez az élet rendje a házasság után? Vagy csak az én környezetem ilyen?
Soha nem léptem félre és a férjem sem!
Nálunk a hűtlenség teljesen elképzelhetetlen!
Egyrészt mert tiszteljük a másikat és önmagunkat...másrészt a jellemünktől is annyira távol áll, hogy ha még szar is lenne a házasságunk......akkor is előbb válnánk el, mintsem félrekettyeljünk!
20-as: Ezt a statisztikát honnan vetted?
Van az ismeretségi körömben olyan pasi, aki életvitelszerűen bulizik, csajozik, miközben a felesége otthon várja. Mondanom sem kell, pénz dögivel. Neki ez természetes, fel nem foghatja, hogy mi miért nem kefélünk félre.
Annyira primitív, hogy bepróbálkozott azzal, hogy befeketíti előttem a páromat. Azt mesélte, hogy múltkor látta valami éjszakai bárban, aztán együtt buliztak tovább, és a férjem elment egy nővel szobára. Kiröhögtem. Mondtam, a férjem minden este ott alszik mellettem, elég furi lett volna, ha eközben egyidejűleg vele szórakozott volna.
Vannak ilyen emberek. Sajnos sokan. Nekik a család dísznek van, ez is ki van pipálva. Ja, hogy érzelmek?? Az mi?? Sajnálatraméltóak.
Kedves 20-as! csak nem közéjük tartozol véletlenül??
"A barátnőim szerint ez tök természetes dolog"
Kislányom, Te választottad ezeket az embereket barátaidnak.
Ha nem felelnek meg a normáidnak, akkor miért vagy velük? :-o
Nekem ez a dolog bőven elegendő ok volna, hogy ne álljak velük szóba.
3.: Így van, ők maguk nem képesek arra az intimitásra, amit aztán égen-földön kénytelenek keresni, más kapcsolatokban is.
20.: Így van, a valódi kapcsolatra képes ember nagyon ritka, és nehezen talál párt.
A kedvesed (akár egy, akár több) arra kell, hogy megoszthass vele mindent, ami foglalkoztat, hogy a legjobb barátságnál is mélyebb valami legyen köztetek.
Evvel nem fér össze, hogy arra érezzek késztetést, hogy valamit NE osszak meg vele, ez pont az ellentéte volna annak, ami szerelmi kapcsolatra ösztönöz vele/velük...
Én nem vagyok monogám másfél éves korom óta, és ezt mindenki tudja rólam, és hogy ezért nem házasodom, mert ez egy jogilag monogám ország, és nem fogok rangsorolnia szerelmeim között. És ezért le is mondok azokról a jelöltekről, akiknek ez nem tetszik.
És azokról is, akik titkos kapcsolatot keresnek a személyemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!