Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ez az élet rendje a házasság után? Vagy csak az én környezetem ilyen?
Rossz körben mozogsz. Ahol jók az anyagi körülmények, nem kell naponta azon gondolkodni, hogyan osszam be a pénzt, ott hamar egysíkúvá válik az élet. Főleg ha a nő otthon van, és unatkozik.
Az nem igaz, hogy a férfiaknál ez tök természetes. Ez csak önigazolás azoknak a nőknek, akik megcsalják a férjüket.
Az én környezetemben nem csalják egymást a párok, sok évi házasság után sem.
Több mint 20 éve vagyunk házasok, és nem csaltam meg a férjem. Ő sem engem.
Ahol szeretik, és tisztelik egymást a felek, ott ez a természetes.
Mi a férjemmel nem lépünk félre. Majdnem 2 éve vagyunk házasok, szóval nem rég óta. De ez teljesen lényegtelen. Itt most majd biztos jön olyan válasz, hogy ja, biztos nem tudok róla....hogy a férjem félremegy. Elég ha annyit mondok, hogy tudom, nem teszi és kész.
Itt az a fontos szerintem, hogy vannak akik egy idő után már nem értékelik úgy a házastársukat. Nincsenek érzések. Ezért csalnak.
Mondhat nekem bárki bármit, ha én szeretek valakit, akkor nem csalom meg. Ennyi.
A közvetlen környezetemben is van csalásra példa. 3 éve házasok. De oda vissza csalják egymást. Az előzményekről annyit kell tudni, hogy a lány nem szerette a pasit, a pasi igen. Így házasodtak össze pár hónapos kapcsolat után.
A lány már a kapcsolatuk alatt megcsalta. A férje is megtette ezt, az esküvőjük után. A lány újra megcsalta. Most legutóbb a férj bukott le megint. A csaj viselkedése kb szerintem minden érzést kiölt a férfiból. Pedig az a srác szerette...
Közben minden héten vannak anyázós, ordítozós veszekedések. A csaj kb havonta ki akarja rakni a férjét. Mégsem változik semmi. És mindezt a nő kislánya is végignézi.
Hát, így is lehet élni, nem mondom, hogy nem. De hogy nem boldogok az biztos! A férjem szerint a lány azért utál engem egyébként, mert irigyli, hogy mi boldogok vagyunk. No ezt se én mondtam....
27/N
1. férjem 10 év után lépett félre, mert azt hitte, hogy én is megcsaltam. (de nem)
2. férjem 1 év után lépett félre (még csak az ismerkedésnél jártak)
Rögtön váltam mindkét esetben, szóval nem lett belőle rendszer.
3. férjemmel 4 éve vagyunk házasok, 7 éve ismerjük egymást, itt szerintem már nem lesz félrelépés semmelyikünk részéről.
10 ből 9 házasságban van megcsalás. De a 9-ből csak kb 5-6 bukik le, a több olyan okosan csinálja hogy soha nem derül ki.
Legegyszerűbb hivatásoshoz beugrani egy pásztorórára , soha nem derül ki a dolog. Az ilyen munkahelyi ,haveri köri megcsalások buknak le leghamarabb.
Természetesen erre az oldalra csak makulátlan erkölcsű emberek járnak akiknek már viszket a kezük a piros kéz felett.
Nekem is az összes ismerősöm egyet kivéve csalja a párját. Az az egy meg kb 10 évig vért izzadt amíg lett egy stabil párja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!