Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van közöm ahoz, hogy ha a férjem kiadta bérlőknek a házát, majd leléptek 300. 000Ft rezsitartozással ami miatt adóságkezelőhöz került az ügy?
Igen szerintem is közöm lesz hozzá .
Még az albérlőnek állt feljebb,hogy majd fizet ha tud ide vezetett a férjem elnéző hozzáállása ,hiába küzdöttem hónapokig ,hogy a férjem ne hagyja rájuk ,hogy csak ígérgetnek .
Olvastam a korabbiakat is.
Itt nem az a nagy baj, hogy 300000 tartozasotok van.
Az a baj, hogy a kapcsolatod a ferjeddel romokban van.
Nekem ugy latszik, hogy a ferjed eleg motivalatlan, eluldogel a popojan, mert van mit enni, van hol lakni, ugy ahogy, de neki ez elegseges. Nem igazan akar tenni az rlorehaladas erdekeben, az sem erdekli, h ez a dolog benneteket hatraltat. Nem foglalkozik vele.
OK, az sem jo, ha egy ember belegebed a hajtasba, de a te ferjed leiras alapjan inkabb lustanak tunik.
Majd lesz valami, szerinte, csak ne zaklasd a problemakkal.
Nincs ezzdl gond, haaz rmber olyan helyen rl, ahol meleg van ejszaka is, lehet furodni, halaszni a tengerben es gondtalannak lenni allandoan.
A baj az, hogy te nem ilyen vagy, gurcolsz helyette is es az o ideget is te eszed meg.
Emiatt romlik a hazassagotok. Nem vagytok tarsak alapveto eletmodbeli kerdesekben.
Ne a penzzrl torodj elsosorban, hanem ezt beszeld meg vele, hahazas akarsz maradni gyomorfekely nelkul.
De egyebkent: sajnos jogasz nem vagyok, am logikusnak tunik, h a hazassag alatt szerzett tartozas kozos, ha ez a ferjed neven van, akkor a tied is sajnos. De ezt ilyenkor nem az adott ingatlanra terhik ra, hanem fizettek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!