Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a férjetek igy bánna veletek?
Az a helyzet, hogy bármit kérdezek tõle, hevesen, türelemtlenül reagál.
Most pl. az történt, hogy riasztó berendezés lett beszerelve, és kérdeztem, hogyan funkcionál, mivel nem voltam itthon.
Egybõl türelmetlenül elkezd magyarázkodni, hogy szinte semmit sem értettem belõle.Ez csak egy pl.
Mindenben ilyen velem.
Másokkal meg rettentõen türelmes,lelkiekben támogatja õket.Vagy velem alig beszélget, ha jönnek hozzánk vagy mi megyünk a szája be nem áll. Szinte árad belõle a szavak, bármilyen hülyeségrõl van szó. Ha néha elmondom, hogy mi a bánatom, vagy mi történt velem, csak röhög, semmi együttérzés nincs benne. Viszont azt elvárja, hogy én mindenben támogassam.
A dühét mindig rajtam vezeti le, kivülrõl csak azt látják, hogy milyen rendes férjem van!Ez eléggé rossz nekem.
Ja és a másik, hogy mindenkit kibeszél a háta mögött a szemébe meg hizeleg, nálam az ilyesmi kiveri a biztositékot!
Mondjuk olyan kedvességből se kérnék amilyet mások kapnak tőle, hogy a szemükbe kedves a hátuk mögött meg kibeszéli őket. Legalább veled egyenes, neked a szemedbe mondja :)
Na de komolyra fordítva, elmondásod alapján egész más ember mint amilyen te vagy és menni kell tőle el, jó messzire, mert csak lehúz téged. Nem tudsz örülni, szeretni, semmit ami pozitív mert ő visszatart ebben.
Ne foglalkozz senkivel, csak szakíts vele és költözz el. Mások azt gondolnak amit akarnak, az már nem a te problémád. Új lakásba új életet kezdj, válj el. Először tűnik csak nehéznek, de majd adja magát minden, napra napra egyre jobban fogod magad érezni, megváltozik a kisugárzásod és jönnek majd az új barátok, új ismertségek, később az új szerelem. Bátran! Sok sikert!
16:05
Valóban igy van minden, ahogyan leirtad, mindenben lehuz, nem hagy örülni semminek, még egyszerü dolgoknak sem.Minden keserüséget, stresszt azzal vezetem le, hogy itthon sportolok, ha nem tenném, már régen kikészültem volna mellette.
Utolsó most már tudom, hogy nem fog változni, mert inkább rosszabb lett, mint volt.
Remélem idõkérdése, hogy még vele maradok!
Én a magyarázás részéhez tudok hozzászólni. Nyilván kívülről én is egy bunkó paraszt vagyok, aki egyből türelmetlen, mert én is így szoktam, és sokszor felcsattanok, vagy idegesen közlöm, hogy hagyjon békén nem igaz, hogy nem tudja megoldani nélkülem.
Ugyanis a drága mindig mindent tőlem kérdez. Van, hogy a kezében van egy hivatalos levél, amit én még nem is láttam és már kérdezi: "Szívem ez mi? Mi van benne?" (Mégis honnan a fészkes fenéből tudjam? Most hoztad be a postaládából! Olvasd el!) Akkor sokszor a kezembe adja, hogy nézzem én meg. Felnyitom és már azonnal: Na mi az? Mit akarnak, mi kell? Mikorra? stb. (Most nyitottam ki! Elolvashatnám?) Vagy mikor valami új vagy kissé bonyolultabb dolog használata, kezelése a téma. Tanulmányozom, kifejezett kedvencem, mikor idegennyelven teszem ezt, amihez még jobban koncentrálnom kéne, és akkor már rögtön félperc után belekotyog, hogy "Hogy kell??? Mi van odaírva?? Mit ííír??" (Épp azt próbálnám megfejteni, ha nem kérdezgetnél fél percenként! A legjobb, mikor összetett kérdéseket tesz fel közben, amire elvárja, hogy rögtön válaszoljak, mikor épp a közepében vagyok, valami megfejtésének.) Ugyanez, mikor a fenti helyzet közben valami olyat kérdez meg, amit amúgy az öt soros magyar leírásból már tudhatna. Vagy olvasok egy külföldi cikket, mit tudom én környezetvédelemről, belemerülök és akkor miiiit olvasoool??? És nem elég neki ha elmondom, hogy a dél-ázsiai esőerdők kivágásáról, hanem azt is várja, hogy akkor most mondjam már el részletesebben, holott még én magam sem olvastam végig, és a kellős közepén rohadtul nincs kedvem elkezdeni fordítót játszani.
Tudom, hogy lehetnék türelmesebb, de mikor újra és újra ez van, nem megy könnyen. Imádom, szeretem, de sokszor ilyen helyzetekben úgy vagyok vele, hogy alapból tele van a fejem mindenféle napi gondokkal, erre jön még valami, amire koncentrálnom kéne, és közben kérdezget, vagy simán olyat kérdez, amit egyszerűen elolvashatna, ahelyett, hogy körbemagyaráztatja velem 2x, mikor még én se bírtam megjegyezni, és akkor egyszerűen nem bírom megállni, hogy felcsattanjak. Főleg, hogy sokszor erre az egészre még rájön az is, hogy olyan napom volt, hogy szeretnék ülni a CSENDBEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!