Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek a férje kicsit később lett apuka? Mikor alapítottatok családot?
Megkérem a moderátorokat, ne rakják át másik kategóriába, családról szólna a kérdés!
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan, akik 35-40 körül lettek apukák, vagy picit később. Azért érdekelne, mert a férjem 34 éves, szerintem még nagyon fiatal, bőven belefér még az apaság, de egészségügyi gondok miatt nekünk még nem jött össze a baba, és félek, hogy mi van, ha csak később fog. Nem magam miatt, én még csak 26 vagyok, csak mi van, ha nem is lehet majd, és ő rám pazarolja úgymond azt az időt, amíg apuka lehetne :(
35 a férjem én 25 vagyok és még nincs útban sem a baba. Talán jövőre belevágunk, majd meglátjuk. A barátainak, akik vele egy idősek általában már van gyerekük, de van több aki 3-6 évvel idősebb és most várják a másodikat.
Én is inkább miatta aggódok néha kicsit, hogy hát lassan tényleg jó lenne.
Nálunk is az a helyzet, hogy nem lehet babánk. Miattam:( és aggódom is.... mert a férjem még mindig nem fogta fel teljesen azt hiszem.....én úgy látom, hogy még reménykedik... és ettől még szomorúbb vagyok, hogy ez az egész miattam van. Nálunk inkább nálam van a rizikó, mert idősebb vagyok....bő másfél éve nem jön össze.
jó esetben van még 13 évem...bár már 40 évesen is kockázatos lenne szülnöm. Már ha egyáltalán összejönne....
A férjem apukája az 50 es évei után volt már, amikor a férjem megszületett 3. gyerekeként, és nagyon jó apa volt. Sajnos csak 3 évig élvezhette, mert meghalt betegségben.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!