Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak ha az a gyanúm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha az a gyanúm hogy a férjem megcsal, vagy ha nem is megcsal de félrekacsingat?

Figyelt kérdés

a lényeg hogy félreérthető üzeneteket kapott facebookon egy csajtól,másnap írta ezeket mikor a férjem odavolt bulizni.igen igen eljárogat itthonról sokszor mostanában régebben is de most elég sűrűn..

szombaton bulizott a csaj vasárnap írt neki..

eléggé egyértelmű szöveget ami arra utalhat hogy csókolózott is vele talán..egyértelműen a csaj úgy írt mint akivel kavar a férjem !!!

idegbeteg lettem ettől,..mit csináljak??

van két pici gyerekünk is

hogy buktassam le hogy derítsem ki????

2013. szept. 12. 10:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:

50:

Volt logikai készletem kiskoromban, a válaszom viszont mindkét kommenttel kapcsolatban helytáll. Amolyan univerzális válasz, a világképem szerinti általános igazságtartalommal :)

2013. szept. 12. 13:56
 52/72 A kérdező kommentje:

"28 évesen feleség + 2 gyerek?

Nem csoda, hogy nem bírja!"

senki se kényszerítette és lőtte fejbe hogy vegyen el és legyen babánk,babáink (ikrek)..tervezve voltak

valószínű most jött rá a bulizhatnék mert ő fiatal korában 15-16 évesen nem élte ki magát és ezt most pótolja be..

2013. szept. 12. 13:57
 53/72 A kérdező kommentje:

és nem én járogatok el hanem ő..

nem kell többes számban beszélni nem mi,hanem csak ő.

1 évesek lesznek a picik..

2013. szept. 12. 14:00
 54/72 anonim ***** válasza:
És te hány éves vagy?
2013. szept. 12. 14:00
 55/72 A kérdező kommentje:

egyidősek vagyunk!

én már felnőttem a családhoz de ő még nem ezek szerint.

nem is ez a kérdés csak a megcsalás gyanúja

ha nem is csalt meg szó szerint de itt írogat az a csaj neki ...

2013. szept. 12. 14:01
 56/72 anonim ***** válasza:
Csináltok együtt valamit? 27 évesen apa lett, talán fejbevágta a dolog, talán nem akarta annyira!
2013. szept. 12. 14:01
 57/72 anonim ***** válasza:
8%
Mióta vagytok együtt? Mióta vagytok házasok? Tervezett gyerekek? Előtte éltetek: utazás, bulik, szórakozás stb. Voltatok eleget kettesben? Mióta kocsmázik, bulizik?
2013. szept. 12. 14:05
 58/72 anonim ***** válasza:
71%

50 vagyok, 51-nek.

Ment a zöld kéz, csak mert volt logikai készleted :)

Azt azonban nem hiszem,hogy észrevetted, hogy a középutat nem fejtettem ki, a kérdező felháborodását nem értettem csupán. A komment arra vonatkozott, hogy ha mindent lehet, akkor miért akad ki azon, hogy minden megtörténik. Ha nem adna teret a férjének a szélsőséges viselkedésre, azaz megtalálnák a házasságukba a középutat, akkor nem tartana itt, és nem lennének ilyen gondjai.

2013. szept. 12. 14:08
 59/72 anonim ***** válasza:
59%

58, köszönöm a zöldet :)

Száz szónak is "ó" a vége, csupán azt a meggyőződésemet akartam domborítani, hogy megbízható társ, és stabil kétirányú (!) bizalom megléte esetén nem okoz gondot az ilyesfajta "egyedüllét". A kérdező kapcsolatából valamelyik faktor hiányzik.

2013. szept. 12. 14:14
 60/72 anonim ***** válasza:

"és a youtubról belinkelt neki egy dalt a MEGÖL A VÁGY..című számot..

ez eléggé félreérthető nem????"

Hát nem, - ez eléggé félreérthetetlen.

2013. szept. 12. 17:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!