Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tettetek, amikor kiderült, hogy megcsal a férjetek?
Én viszont nem gondolkodnék. Még ha én is vagyok a hibás, nem tudnék túllépni azon, hogy mással volt. És ő is ugyanolyan hibás, ha nem jelezte, hogy gáz van.
Én csomagolnék, és mennék.
Elgondolkodnék, hogy vajon mit csináltam rosszul, amiért ezt tette velem.
Valami oka csak volt.
Valószínû már nem tudnék benne megbízni és együtt lenni sem vele, mert mindíg eszembe jutna amit tett!
Ha kikacsintott, akkor volt valami, amit hiányolt. Sajnálom. Lehet, hogy nem vagy akkora dög az ágyban, mint gondolod... :) (ez nem bántás akart lenni)
Lehet, hogy volt egy különleges vágya, amit neked elő sem mer adni. Vagy egyszerűen csak akkora igénye van a változatosságra, hogy nem bírta elviselni, hogy egész életedben csak veled lehet most már. Vannak ilyen férfiak, őket _nem_ tudod annyira boldoggá tenni, hogy elnyomd ezt az érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!