Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tettetek, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tettetek, amikor kiderült, hogy megcsal a férjetek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 04:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%

Olyan nincs, hogy mindent megtettél az ágyban érte. Az már más tészta, hogy neki mondjuk kérnie kellett volna, hogy figyelj már tudod mi az a mélytorok? Vagy, hogy análisan is kéne csinálni egyszer-kétszer.

Mindenesetre gerinctelenség volt ez tőle, megértem, hogy kitetted a szűrét. Az viszont érdekelne, hogy ő mivel érvelt, hogy miért lépett félre.

2013. aug. 20. 09:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha Te kidobtad és ezek után nem akarod folytatni Vele,akkor miért kérdezed,hogy más mit csinált? Ez nagyon emberfüggő. Én amit tettem,Te lehet hogy nem tudnád megcsinálni és ez fordítva is igaz.Neked az egód nem hagyja,hogy ezen túllépj.Az olyan válaszokra meg fikarcnyit se adj,hogy "valószínűleg ezt vagy azt tenném",mert aki nincs benne,vagy nem volt,az nem tudja.Én is teljesen mást állítottam hosszú évekig,aztán a helyzetben meg teljesen másképp cselekedtem.
2013. aug. 20. 10:43
 13/19 anonim ***** válasza:

Ma minden megcsalt feleség tökéletes?

Ez kb. a 3. kérdés, hogy az asszony bombázó, jó ember, gyönyörű és az ágyban is jó, emellett még ki is szolgálja a férjét, nem is veszekedtek, mégis megcsalták.

Tudod miért? Mert a szolgalelkűség unalmas.

2013. aug. 20. 16:33
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor is,ha azért "szolgalelkű",mert a Párja igénye ez?
2013. aug. 20. 16:46
 15/19 anonim ***** válasza:

Utolsó: szerintem igen. Vannak "férfiak", akik elvárják egy nőtől, hogy legyen ilyen körülírt módon szolgalelkű, de emellett ők is vágynak az esetek 99%-ában egy normális, érdekes, izgalmas NŐRE, aki nem egy házicseléd, hanem van benne élet, fantázia, változatosság. És a változatosság alatt nem másik nőt értek, hanem azt, hogy egy személyiségnek is van több oldala - ha viszont csak annyit lát belőle a másik, amit körülírva kaptunk az már régen rossz. Mindenben kell az izgalmasat és az újdonságot keresni, ha az ember egy élhető párkapcsolatot akar fenntartani hosszútávon.

Egy kapcsolat legnagyobb elrontója, ha az ember belekényelmesedik az otthoni szerepébe, és azt hiszi, csupán mert "szép" meg "jó az ágyban" és "megcsinál otthon mindent" célba ért.

U.i.: a "párja" szó nem nagybetű, a németben írjuk naggyal a főneveket.

2013. aug. 20. 16:53
 16/19 anonim ***** válasza:
ja utolsónak igaza van azért csalnak meg titeket mert nem mondtok soha ellent és azt hiszitek ha jól főztök meg szépek vagytok akkor az elég. Ló.aszt elég..legyél haragos, legyenek vágyaid, legyenek CÉLJAID tökmindegy mi, menj el nélküle, legyél független önálló ember igy nem érzi hogy a tulajdona vagy és nem telepszel rá. Ennyi.
2013. aug. 20. 17:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Te most leírtad, hogy gyakorlatilag "tökéletes" vagy. Nem biztos, hogy azért csalt meg, mert hiányolt valamit. Sokkal valószínűbb, hogy megunt. Ugyanis a "tökéletesség" marhára az tud lenni...
2013. aug. 20. 17:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Én most elképedtem az utóbbi válaszokon.
2013. aug. 20. 18:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Férfiként mondom,a megcsalás a legmegalázóbb dolog a világon! És ha valakinek nem elég az egyszerű jó, akkor mehet. Az hogy esetleg te lennél a hibás, egy nagy baromság.
2013. aug. 20. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!