Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha az a gyanúm hogy a férjem megcsal, vagy ha nem is megcsal de félrekacsingat?
a lényeg hogy félreérthető üzeneteket kapott facebookon egy csajtól,másnap írta ezeket mikor a férjem odavolt bulizni.igen igen eljárogat itthonról sokszor mostanában régebben is de most elég sűrűn..
szombaton bulizott a csaj vasárnap írt neki..
eléggé egyértelmű szöveget ami arra utalhat hogy csókolózott is vele talán..egyértelműen a csaj úgy írt mint akivel kavar a férjem !!!
idegbeteg lettem ettől,..mit csináljak??
van két pici gyerekünk is
hogy buktassam le hogy derítsem ki????
Bírom mikor ide írogatnak a nők, de az, hogy odaálljanak a férjük elé, azt nem...
gyávák mind!
csak úgy érzem hogy lehet nem elég ennyi bizonyíték.
mert lehet nincs közöttük semmi,bár ez is igaz ennyi is épp elég.
nehéz lenne nekem csak úgy eldobni 11 évet ebből 7 év házasságot!!
de ha tuti biztos hogy megcsal engem további levelek lesznek akkor repül...
26!
"Akinek családja van, nincs bulizás asszony nélkül. Lehet "fiú nap" egyszer egy héten, mondjuk, sörözés a haverokkal, de bulizás nem. Csak is veled."
Pont az ilyen "szabályok" miatt vannak ffiak, akik kitörésre vágynak. Ha leláncolod, ne csodálkozz, hogy vágyik a szabadságra.
én nem láncolom le
oda megy ahova akar azt csinál amit akar.
teljes mértékben agglegény életet él 28 évesen...
Ja, hogy te nem láncolod le? Az más. Akkor vegyél neki egy tubus vazelint, hogy könnyebb dolga legyen.
Van ám középút. Azonban ha ezt így látod, akkor mit nyavalyogsz. A teljes szabadsághoz a szabad párválasztás is hozzátartozik, tetszőleges időközönként, tetszőleges alkalommal.
28 évesen feleség + 2 gyerek?
Nem csoda, hogy nem bírja!
46:
Kimondtad a varázsszót: középút. Akiben meg lehet bízni, annál nem okoz gondot, ha időnként (nem hetente) egyedül megy bulizni. A kommented viszont fekete-fehér: vagy lánc, vagy szabad párválasztás.
Bocsi 48 azt hittem logikailag össze tudod rakni a kérdező előző hozzászólásával azt amit írtam.
Így szólt
"én nem láncolom le
oda megy ahova akar azt csinál amit akar."
No már most ha ez így van, akkor elmehet a kocsmába és megdughat egyszerre 5 nőt. Mert ugye oda ahova, és azt amit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!