Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha az a gyanúm hogy a férjem megcsal, vagy ha nem is megcsal de félrekacsingat?
a lényeg hogy félreérthető üzeneteket kapott facebookon egy csajtól,másnap írta ezeket mikor a férjem odavolt bulizni.igen igen eljárogat itthonról sokszor mostanában régebben is de most elég sűrűn..
szombaton bulizott a csaj vasárnap írt neki..
eléggé egyértelmű szöveget ami arra utalhat hogy csókolózott is vele talán..egyértelműen a csaj úgy írt mint akivel kavar a férjem !!!
idegbeteg lettem ettől,..mit csináljak??
van két pici gyerekünk is
hogy buktassam le hogy derítsem ki????
27!
Te milyen bizonyítékról beszélsz?
Szerinted, ha sarokba állítja ezt a vadidegen nőt a kérdező, az majd szín fog vallani?
:)
Ugye, nem gondoltad komolyan! :)
Úgy csináld a fb- fiókodat, hogy ne rögtön a férjedet jelöld be, hanem több rokont, barátot, ismerőst, és utána. Akkor nem kap gyanút, hogy le akarod leplezni.
4-5 visszajelzés után őt is jelöld be.
Aztán tedd csak fel az összes közös képet az esküvőtől kezdve a családi fotókig, mindent.
# 31/32
Elég színvallás volt a beírása. Nem?
Amúgy szerintem nem csak ez az egy nő van.
Sok tök hülye, buta pasas bukik le így.
Láthatóan annyira hülyének nézi az asszonyt, hogy fel sem merül benne, hogy lebukik.
A fb-fiókodon keresztül a barátaid,férjeddel közös ismerőseid is látják a férjed által beírt és kapott üzeneteket.
Tehát amikor te nem vagy gépnél, másoktól megkaphatod a
mentett információkat.
Két gyerek mellett otthonról másképpen nem tudsz biztos bizonyítékot szerezni.
Megcsal az tuti biztos.
# 31/34!
Nem a nőt kell sarokba állítani. Neki nem kell írni semmit. Az valóban hülyeség.
Neki elég, ha látja a fotókat, abból leszűri, hogy mi a pálya.
A pasast kell sarokba szorítani, bizonyítékokat begyűjteni.
köszi a sok választ..
azért nem írtam eddig mert egész délelőtt ezen agyaltam
ezerszer átolvastam a csaj üzenetét.
rájöttem hogy a férjem is írogat(ott) neki mert egy két üzenet pont válasznak tűnik a csaj szavaiból.
vannak kérdések is..
de a férjem válaszai kivannak törölve..
és nem FACEBOOKja volt előttem,hanem az emailje.
hiszen amit ír az email közösségi levélben is megjelenik.
csak azt a férjem elfelejtette kitörölni.
végül is mindegy..hétvégére most elutazik a férjem melózni egy rokonunkkal nem lesz ideje írogatni.
és nem mindenki tudja hogy a családja van a férjemnek.
a gyűrűjét sem hordja.,lehet ez a nő se tudja
biztos felszedte vmi bulin és elkezdődött valami lamour...
Elkezdődött valami l' amoure...és ezzel le van zárva. Téged annyira nem is zavar ez a dolog.
Én se nem regisztrálnék, se nem buktatnék senkit sehova. Megkérdezném az apukát miért kavar félre másikkal és miért nem fordítja az energiáit a családjára, vagy a pénzkeresésre. Aztán elmondanám neki, hogy a szennyeskosárból vegye ki a gatyáit és vigye a repedtszájú pinabarbijjjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!