Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségemnek 15 év alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemnek 15 év alatt egyszer se mondtam hogy szeretem. Ez miért tartja rossz dolognak mindenki?

Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 21:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%

Nekem a férjem mindig mondta, hogy szeretlek, viszont csak szóban, mert ha ki kellett állnia mellettem,akkor már sohasem éreztem, hogy ez az ember valóban szeret engem.

Ha valaki nem mondja ki és másképpen bizonyitja,akkor nincs semmi probléma, a lényeg, hogy érezze biztonságban érzi mellette magát,akivel él, na ez ami nekem nem adatott meg a férjem mellett.

2013. szept. 9. 21:47
 22/26 anonim ***** válasza:
100%-ban igaza van az utolsó válaszolónak ,nem értem miért pontoztátok le ?! Kérdező ,és a feleséged szokta neked mondani ? Egyébként az én párom sem a szavak embere, de azért szokta/szoktuk mondani ,jólesik néha hallani azt amit a tettek amúgy is bizonyítanak .
2013. szept. 10. 06:33
 23/26 anonim ***** válasza:

"

A székely bácsi és felesége kinn ülnek a teraszon. Egyszer csak anyuka érdeklődik:

- Te szeretsz engem?

- Persze.

- Csak mert sosem mondod.

- Egyszer mondtam, majd ha változik szólok.

"

[link]

2013. szept. 10. 10:02
 24/26 anonim ***** válasza:
az én párom legtobbszor szeretkezés kozben mondja :) es nekem nagyon jol esik. itt nem az a kérdes hogy gaz- e hogy nem mondod, hanem hogy miert nem mondod? mert nem gondolod igy? akkor minek volt ez a 15 év?
2013. szept. 11. 12:24
 25/26 anonim ***** válasza:

Mi is gyakran mondjuk egymásnak a férjemmel. Sokszor például morgolódik arra is ha csak azt mondom /én is téged/ :) ilyenkor visszakérdez, hogy /te is mit?/ :) és mosolyogva várja:) szóval eléggé igényli hogy kimondjam. De én is, és örülök, hogy ilyen:)

27/N

2013. szept. 11. 18:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Ne mondj neki semmit! Csak elbizza magát!
2013. szept. 11. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!