Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségemnek 15 év alatt egyszer se mondtam hogy szeretem. Ez miért tartja rossz dolognak mindenki?
Szerintem nem az.Persze ez attól is függ,miért,de azt gondolom,Te is egy ilyen ember vagy és kész.Meg jól írják,attól is függ,a Feleséged hogy áll ehhez.
Nekem Édesapám nem mondta még egyszer sem,pedig ma töltöttem a 25-öt.Pont ma jutott ez a dolog eszembe valamiért,hogyha egyszer kimondaná,ott rögtön sírva fakadnék,annyira meghatódnék...:) Szóval azt gondolom,egyrészt szavak nélkül is érzi az ember,másrészt ha ritkábban halljuk,nagyobb az értéke.
Kérdésem,hogy miért merült fel ez a kérdés? Szeretnéd kimondani?
Én föntebb Apa-Lánya viszonnyal példálóztam, párkapcsolati szinten nem éltem még át ilyet,csak azt hiszem meg tudnám érteni... Viszont van egy olyan érzésem,hogy nem hiába írtad ki... Szerelemben jobban szükséges az ilyes fajta visszaigazolás ezt gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!