Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vártál már valakire, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haramia kérdése:

Vártál már valakire, hogy szabad legyen? Megérte?

Figyelt kérdés
Olyan történetekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi, ahol szerelmes voltál valakibe, aki foglalt volt. (de állítása szerint Ő is szeretett) Megvártad, hogy véget érjen a házassága/párkapcsolata? megérte várni rá? hogy bírtad ki azt az időt?
2013. szept. 7. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Én még nem, és nem is lennék hajlandó senkire se várni :D De egy jó barátommal volt hasonló... Ő asszem kb másfél évet várt egy csajra... akkor nagyon sok viszontagság volt, sok részletet nem tudok, de a csaj sajnálta a pasit, meg azért ragaszkodott hozzá..de a barátommal jobban érezte magát, azt mondta neki szerelmes belé stb... Csak várjon rá.. Én próbáltam lebeszélni, féltettem, hogy belerokkan a sok idő alatt, és/vagy feleslegesen vár a csajra... de aztán megtörtént a nagy szakítás, azóta együtt vannak, és boldogok :)
2013. szept. 7. 13:58
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Ha ló nincs, ne legyen jó a szamár se.
2013. szept. 7. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Hülye, aki vár valakire. Aki szeret, az velem van, nem mással. Ha mással van, akkor meg nem szeret. Ez ennyire egyszerű.
2013. szept. 7. 14:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A 3-asnál jobban én se fogalmazhattam volna meg. Mondjuk nekem is évekbe telt, mire eljutottam erre a felismerésre.
2013. szept. 7. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem konkrétan ilyen az én esetem ! Megismertem egy fiút, aki elsőre megtetszett, mondhatni szerelem első látásra, de ez túlzás, a lényeg, hogy már kezdetektől megvolt a szikra. Ő akkor már jóideje kapcsolatban volt, talán 3 éve is, nekem meg alakulóban volt egy pasi. A lényeg az, hogy nekem nem jött össze a csávó, ő meg lépett a csajtól. És ez 4 éven át tartott, és akárhányszor találkoztunk, mindig arra gondoltam, hogy de jó is lenne vele! Utólag bevallotta, hogy ő is mindig így érzett, dehát akkor foglaltak voltunk mind a ketten. Szóval vártam rá mondjuk azt, mert mikor megtudtam, hogy nincs senkije, egyből ment a telefon ! :)
2013. szept. 7. 16:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt, hogy mindketten házasságban éltünk. És a házasságunkat adtuk fel egymásért. Azóta is boldogok vagyunk. És teljesen megérte, mert olyanok vagyunk egymásnak, amilyet a másik mindig is elképzelt magának.
2013. szept. 7. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Vártam rá 2 hónapot. Nem történt köztünk igazából semmi, azt mondta szerelmes belém, de képtelen volt elhagyni értem a barátnőjét. Levontam a következtetést, hogy sajnos mégsem szeret, mert akkor az irántam való érzelmei felülírták volna a barátnője iránti kötődését. Gondolom én az új, az izgalmas voltam neki, hízelgett, hogy kellene nekem, de (magának is) hazudott, amikor azt mondta, szeret. A barátnőjét szerette, és szereti még mindig...
2013. szept. 8. 08:53
 8/9 anonim ***** válasza:

A férjem rám kb másfél hónapot.

Egy olyan kapcsolatban voltam,amit csak ugy nem tudtam felrugni,de már rég nem volt semmi érzelem,semmi kapcsolat,csak éltünk egymás mellett.Ha egyből kitettem volna,garantáltan a Dunának megy.

2013. szept. 9. 09:29
 9/9 anonim ***** válasza:
16 voltam, amikor a gimi legszebb csajára hajtottam, aki mellesleg a legjobb barátom nővére volt, és két évvel idősebb nálam. Közel egy évembe került.
2013. szept. 13. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!