Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruhát melyik üzletben vettétek/rendeltétek? Megérte?
60.000 alatt van, megérte.
Én az Ázsia Centerben vettem a Maggie Bridal boltban, 2 éve, 70 ezerrel olcsóbban, mint ahogy használtan kölcsönözni tudtam volna ugyanazt a ruhát.
Egy körúti szalonban próbáltam fel az Esküvő Kiállításon kinézett ruhát, és bár bele volt varrva a cimke (Maggie Bridal + fazon + méret, Made in China), az eladó nagyon határozottan állította, hogy ezeket a ruhákat Olaszországban varrják, onnan rendelik ők is. :)
Eladni sajnos csak töredékéért tudtam, de így is nyertem a kölcsönzéshez képest.
A ruha egyébként szép volt, kifogástalan minőségű (vasalni kellett, mert kispárna méretűre volt hajtogatva a bontatlan csomagban), és a gonosz feltételezésekkel ellentétben nem szakadt le rólam tánc közben. :)
utolsó vagyok:
európa szalon, Budapest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!