HTC Desire HD? Mennyiért vettétek, honnan rendeltétek?
sosem értettem ezt a rendelgetést. Hogy mertek ilyen drága telefonokat látatlanba rendelni? nem tudom, lehet csak én vagyok ilyen, de én szeretem látni, kézbe venni, mielőtt megveszem.
egyébként a rengeteg jó után, most egyre több rosszat hallok a htc-ről.
Kedves második!
Ha rendelni szeretnél és nem fogtad kézben a telefont javaslom hogy nézz utána alaposan. Ezalatt azt értem hogy nézegess teszteket, videókat, cikkeket a mobilról.
Ha rendelés után veszed kézbe és nem tetszik, nem vagy megelégedve a telefonnal akkor az üzlet ahonnan rendelted én úgy tudom hogy köteles visszafizetnie az árát egy megadott időn bellül. Több cikk is megjelent, tv-ben vagy interneten az internetes rendelésekről, a vásárló jogairól!
Utolsónak teljes mértékben igaza van. Netes vásárlások miatt van is erre külön törvény, hogy (asszem 24 órán belül) jelezned kell, hogy nem vagy megelégedve a termékkel, és vissza szeretnéd adni.
Fogják, és visszaveszik, és a pénzt meg visszakapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!