Hány hetesen rendeltétek vagy vettétek meg a bababútort?
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 10:40
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-) Én kb. 23-24 hetes leszek amikor megrendeljük, és kb. 6-8 hét mire megérkezik. Csak azt gondoltam, hogy nem korai-e, de úgy látom, hogy más is megvette már korábban. Teljesen megnyugtattatok :-))))
2011. márc. 24. 13:49
6/10 anonim válasza:
Fiammal 20 hetes lehettem, amikor megrendeltük a bababútort. Most 26 hetes voltam, amikor megrendeltük neki az új bútort, a bababútorát pedig megkapta az érkező tesó.
8/10 anonim válasza:
Kb. félidősen kezdtük, 7. hónap körül megvolt minden, beleértve a babakelengye mosását-vasalását, elrendezését.
S milyen jól tettük, mert 35 hetet bírtunk csak ki.
Egyébként is utáltam volna, ha mondjuk anyukám vagy anyósom rendezkedik ezekkel a dolgokkal, mert én mondjuk már nem bírom a nagy hasam miatt, vagy kórházban vagyok...
9/10 anonim válasza:
Mi 12 hetesen vettük meg! (használtat, jó áron) Szerencsére időben, mert elég korán érkezett a csöppöm! :) Nem bántam meg! 23-24 hetesen már simán belevághatsz.
10/10 anonim válasza:
A 30. hétig dolgoztam, az összes beszerzést akkor kezdtük el, de már előre kinéztük mit szeretnénk.
A 34. héten szereltük össze a bútorokat, ezután álltam neki mosni-vasalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!