Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha probléma merül fel, te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha probléma merül fel, te veszekedsz, vagy sértődötten hallgatsz?

Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 07:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Napokig magamban "rágom" a problémát, és ha már higgadt tudok lenni, leülök megbeszélni.
2013. szept. 7. 07:47
 2/18 anonim ***** válasza:
53%
Veszekszem és kiabálok, de így hamarabb le is nyugszom.
2013. szept. 7. 07:50
 3/18 anonim ***** válasza:
Én is rágódós vagyok, pedig ez a legrosszabb megoldás. Azon melegében kellene megbeszélni, mert akkor még frissek a hatások és a tüske sem fúródik le még olyan mélyre. Persze lehetőleg józanul és nem ordibálva.
2013. szept. 7. 07:51
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Ha probléma merül fel, megoldom azt:D
2013. szept. 7. 08:01
 5/18 anonim ***** válasza:
ha probléma merül fel bennem valamivel kapcsolatban, akkor mihamarabb rákérdezek. veszekedés ilyen dolgokból ritkán fordul elő, úgy vagyok vele: minél előbb rákérdezek, annál előbb megoldódik.
2013. szept. 7. 08:18
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Én szólok, a másik felem meg duzzogva hallgat, vagy visszavág a semmire, mert mindent magára vesz, a problémamegoldása pedig abból áll, hogy elmegy aludni.
2013. szept. 7. 08:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Se nem veszekszem, se nem hallgatok sértödötten, hanem MEGBESZÉLEM a másikkal a gondokat.
2013. szept. 7. 08:39
 8/18 anonim ***** válasza:

Addig veszekedek és/vagy sírok amíg nem lesz igazam.

l22

2013. szept. 7. 08:40
 9/18 anonim ***** válasza:

Attól függ Ki az aki megsért megbánt,és milyen dologról van szó.Változó tehát,van olyan akivel soha többé nem beszélek,ezért nem is szólok,és nem beszélem meg a problémám,mert az illetőt nem tartom rá érdemesnek ,és meg sem értené amit mondok,vagy azt,hogy egyáltalán nekem mi a gondom :) :(

Akit szeretek aki fontos annak elmondom a problémám,és meg beszélem vele,vagy legalábbis törekszem valami megoldásra.

2013. szept. 7. 08:41
 10/18 anonim ***** válasza:
A férjemmel kivesézzük a probléma okát,és mindég találunk megoldást.Nem veszekszünk,nem is hallgatunk.Viszont a külső kapcsolatokban általában az a probléma merül fel,hogy az emberek vagy veszekszenek,vagy sértődötten hallgatnak.Na ilyenkor visszavonulok,és nagyon lazítok a kapcsolaton,mert nem tudok mit kezdeni vele.Minden megoldáshoz két ember kell.
2013. szept. 7. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!