Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem kezd sárkánnyá változni. Hogyan üzhetném ki belöle az ördögöt? Csak humoros feszültségoldó megoldások érdekelnek.
Az utolsó csepp tegnap este volt, amikor:
én: "Mit iszol?"
ö: "Teát."
én: "Zöld teát?"
ö: "Nem! Majd lilát..."
Erre inkább elmentem aludni.
(UI: Helyesírás: Nincs hosszú dupla ékezetem.)
Férfinek kéne lenned, de ezek szerint, mivel az asszony ily állapotban leledzik nagyon nem sikerál:DD
De azért van egy jó módszer is:
Sárkány ellen sárkányfű:xD
hühaaa...
Ha a feleségedből még nem is sikerült, belőlem most sikerült :D
Én is ilyen vagyok...
Vmi bajom van, de azt nem mondom, hanem tüzet okádok és csóri partnerem, h most mi van, miért nyelem le keresztbe.
Megjegyzem, ilyen csak akkor van, ha egyébként ő bántott meg valamivel, és tudod mitől nő még több sárkányfejem?
Ha nem is tudja, hogy ráharagszok, mert vmi olyat tett, vagy épp nem tett semmit.
Szóval szerintem először ülj le, és magadban gondold végig, h mi lehet az amiért haragszik.
Ne nagy dologra gondolj feltétlenül, elég egy rossz mondat, vagy célozgatott valamire, te meg nem értetted (tudom ez borzasztó, h hogy ezt hogy találd ki)
Már ha kitalálod, hogy miért haragudhat rád, és ezzel indítva, megpróbálod jóvátenni, hidd el, fele ördög kialszik.
Arra esetleg számíts, hogy amikor szóba hozod a problémát, pár pillanatra egy egész regimentnyi sárkányölő is kevés lenne, mert akkor fogja rád tenni a tényleges baját.
Még egy dolgot hadd mondjak el:
nagyon köszönöm a kérdésedet :)
Már nem először világosodott meg bennem, hogy néha mi nők tényleg érthetetlenek vagyunk a férjeink számára.
Én is gyakran csinálom ezt.
Bajom vele, de nem mondom, csak sárkánykodok, vagy ami még rosszabb, ha megkérdezi, hogy mi a baj, akkor jön a gyilkos női válasz: semmi.
Ezt ő tudomásul veszi, hiszen én mondtam, hogy semmi, és még idegesebb vagyok rá, hogy nem igaz, hogy nem találta ki...
Nem tudom többi csajok, ti hogy vagytok vele, biztos azt fogjátok mondani, hogy ti azonnal szóltok, ha bajotok van, de azt hiszem ebben én nagyon nő vagyok, és gyakran eljátszom ezt.
Ilyenkor azért fogadkozok, h soha többet nem célozgatással utalok a bajomra :)
Szóval Kérdező, köszi a kérdést, és sikeres "hogyan értsük meg a nőket" tanfolyamot kívánok!
Szerezz be egy poroltót és ha megkérdi minek,mond,hogy :-Azért drágám,mert annyira sárkány lettél.hogy lassan tüzet fogsz okádni!
Ördögűzés,ördögűzés.....! Megvan! Etess vele fokhagymát! Sokat!:)
Köszönöm a válaszokat!
Engesztelés:
Ugye csak vicceltek, hogy én fogok romantikus hétvégét meg gyertyafényes vacsorát készíteni a "lila teához"??? Nem akarok semmilyen Pavlovi-Reflexet elültetni, hogyha tapló vagyok, akkor a férjem nekiáll majd engesztelgetni.
Szex: Hát hogy én 1 hétig most hozza nem nyúlok az is biztos... És nem büntetésből, csak egyszerűen utálom, amikor nem megy a kapcsolat.
17-es: A Tied is jó!
"Szív! Emlékszel, hogy mindig is problémánk volt a kandalló begyújtással? Hát most már tudok egy tuti megoldást!!! ;)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!