Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vadkorte81 kérdése:
Mit gondoltok csinalhatok 2 polgari eskuvot? Alternativak is erdekelnek.
Figyelt kérdés
Magyar allampolgar vagyok es az Egyesult kiralysagban elek.Eskuvo elott allunk a menyasszonyommal aki szinten magyar szarmazasu.Az EK-ban szeretnenk a polgari eskuvot de a szulok az otthonira hajlanak a kesobbi ugyintezesek(gyerek stb..) egyszerusiteseben ha esetleg hazakoltoznenk majd valamikor.Szerintetek lehetseges 2 polgari eskuvo?Minden otlet erdekel....2013. jún. 20. 08:17
1/10 anonim válasza:
Miért kellene két polgári esküvő? A házasságotok érvényes lesz mindenütt, bárhol is kötöttétek!
2/10 anonim válasza:
Ha Angliában házasodsz, csupán honosítani kell, ennyi az egész.
3/10 A kérdező kommentje:
Azzal tisztaban vagyok hogy ervenyes a vilagon mindenhol....A kerdesem hogy lehetseges e,mert az EK-ban szeretnem mert kedvezobb a letelepedes miatt, viszont a szulok otthonit szeretnenek.Erre keresek megoldast...de ez benne volt a kerdesben...
2013. jún. 20. 16:55
4/10 anonim válasza:
Tévedés ne essék nem vagyok debil!
Kit érdekel, hogy mit akarnak a szüleid!? Ott házasodsz, ahol akrsz, aztán ha nagyon akarják, akkor csaptok egy lakodalmat itthon, hogy lehessen rázni a rongyot!
Ha már egyszer megházasodtál, akkor válás nélkül nem házasodhatsz még egyszer! Ennyi.
Ezt még a csatorna túloldalán is illik tudni!
5/10 A kérdező kommentje:
Valaki mas esetleg tudna megoldast a problemamra?Valami olyasmire gondoltam mint pl az aranylakodalomnal meg egyszer anyakonyvvezetohoz viszi a ferj a feleseget hogy megerositsek a hazassagot...az egyik kollegam is valami ilyenre keszul de nem tudom hogy otthon van e ilyenre lehetoseg....
2013. jún. 20. 18:18
6/10 anonim válasza:
Ajanlom az olyan irodakat akik itthon osszeadnak barhol barmikor ujra bar nem hivatalossan ha bemutatod nekik az angol hazassagit.
Barmelyik eskuvoszervezo tud egyet ajanlani
A ceremonia olyan lesz amit ti akartok es ott abban az idoben amit ti szeretnetek nincs semmi megkotes.
Az illeto szepen feloltozve nemzeti szallagal es konyvel jon ki helyszinre.
Ha gondolod priviben megadom a mienk elerhetoseget.
7/10 anonim válasza:
Egyhazi eskuvot tarthatsz Magyarorszagon, polgarit nem lehet.
8/10 anonim válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2013. jún. 21. 06:57
10/10 anonim válasza:
Szoktak olyat is csinálni ,hogy hivatalosan csak ketten a tanúk jelenlétében házasodnak össze és később mondjuk külső helyszínen "eljátsszák" a rokonoknak még egyszer. Ez a ti esetetekben is működhetne szerintem és nem is kell tudni róla senkinek ,hogy az csak színjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!