Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Templomi esküvő helyett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Templomi esküvő helyett alternatívák?

Figyelt kérdés
Ha valaki nem akar templomi esküvőt (mert nem vallásos,éppen ezért nem akar élete egyik legszebb napján egy órát a templomban eltölteni) akkor milyen lehetőségek vannak még esküvői színhelyre. Én még csak olyan polgárin voltam, amin be voltak zsúfolva az emberek, nagy része be sem fért, csak álltunk kint, majd mentünk át a templomba. Ez mindig így történik? Nem lehet külső helyszínen tartani, mint a filmekben :) Esküvői ruhát azért szokás felvenni, templom nélkül is. Ez számomra is olyan szép hagyomány, nem vallási szempontból is

2012. okt. 9. 13:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy baptista barátom esküvőjén voltam, és az vallásos volt, de a szabadban, mint a filmekben. Volt egy színpadszerűség és körülötte egy halom szék.
2012. okt. 9. 13:20
 2/9 A kérdező kommentje:
De ott gondolom volt pap, én úgy gondoltam, hogy ez egy polgári esküvő lenne, csak egy általunk megválasztott helyszínen. Ez lehetséges?
2012. okt. 9. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges. Az anyakönyvvezető kimegy megadott helyszínre is.

Lehetőségek: bérelt díszterem, étterem, kastély, szabadban felállított hely, hajó, ami csak eszedbe jut :)

2012. okt. 9. 13:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Akkor csak én voltam eddig hagyományos esküvőkön
2012. okt. 9. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, a legtöbb helyen lehet termet vagy kerthelyiséget bérelni esküvőre, pl. étteremben, kastélyban, kultúrházban, stb.
2012. okt. 9. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:

bár hol tarhtaod, minden csak pénz kérdése.

az anyakönyvezetö is csak egy elég szép összegért megy ki.

én voltam étteremben esküvön, de iskolában is tartottak már, és parkban is. a kérdés mindig hogy hova tudod megszervezni, sokan hajóra mennek, de repülön is lehet.

nekünk az anyakönyvi hivatalban voilt, majd indultunk a maldív szigetekre. Ja mikor jamaikán voltunk ott minden nap 1-2 esküvö volt a hotelben. volt egy szép kis szaneszli a tengerparton és ott tartottak.

maldív sziegetekn nem volt hivatalos csak utánzott esküvö, de azt is sokan kérték.

2012. okt. 9. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:
64%

azt is lehet, hogy ketten bementek a hivatalba, összeházasodtok két tanúval, majd a nagy napra hívtok egy szertartásvezetőt (nem tudom, hogy hívják rendesen), és ő mond egy szöveget, tulajdonképpen reprodukálja az anyakönyvvezető előtt történő esküvőt, csak jóval olcsóbb.

Nálunk pl. 120.000etkértek a hivatalba, hogy kimenjenek, mert hogy az anyakönyvet ki kell vinni olyankor a hivatalból és ahhoz megerősített örzést kell biztosítani...

2012. okt. 9. 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:

mi is szertartasvezetoto valassztottunk erdei tisztason volt az eskuvo.A szertartasvezeto olcsobb volt mint az anyakonyv vezeto kiszallasi dijj. elotte a heten gyorsan osszepapiroztunk.

A szertartast magad irhatod ahogy neked tetszik minden soz ugy lessz ha szert vez kersz.

2012. okt. 9. 15:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet külső helyszínen tartani. Sok anyakönyvvezető kimegy, akár a vacsi helyén, akár a kertben, kastélyban, kis tó közepén, amit csak akartok. Annyi fontos, hogy ha esik nem viszik az anyakönyvet, csak ha fedett helyet tudtok biztosítani neki. Pl pavilon, sátor.
2012. okt. 9. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!