Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Templomi esküvő helyett alternatívák?
Lehetséges. Az anyakönyvvezető kimegy megadott helyszínre is.
Lehetőségek: bérelt díszterem, étterem, kastély, szabadban felállított hely, hajó, ami csak eszedbe jut :)
bár hol tarhtaod, minden csak pénz kérdése.
az anyakönyvezetö is csak egy elég szép összegért megy ki.
én voltam étteremben esküvön, de iskolában is tartottak már, és parkban is. a kérdés mindig hogy hova tudod megszervezni, sokan hajóra mennek, de repülön is lehet.
nekünk az anyakönyvi hivatalban voilt, majd indultunk a maldív szigetekre. Ja mikor jamaikán voltunk ott minden nap 1-2 esküvö volt a hotelben. volt egy szép kis szaneszli a tengerparton és ott tartottak.
maldív sziegetekn nem volt hivatalos csak utánzott esküvö, de azt is sokan kérték.
azt is lehet, hogy ketten bementek a hivatalba, összeházasodtok két tanúval, majd a nagy napra hívtok egy szertartásvezetőt (nem tudom, hogy hívják rendesen), és ő mond egy szöveget, tulajdonképpen reprodukálja az anyakönyvvezető előtt történő esküvőt, csak jóval olcsóbb.
Nálunk pl. 120.000etkértek a hivatalba, hogy kimenjenek, mert hogy az anyakönyvet ki kell vinni olyankor a hivatalból és ahhoz megerősített örzést kell biztosítani...
mi is szertartasvezetoto valassztottunk erdei tisztason volt az eskuvo.A szertartasvezeto olcsobb volt mint az anyakonyv vezeto kiszallasi dijj. elotte a heten gyorsan osszepapiroztunk.
A szertartast magad irhatod ahogy neked tetszik minden soz ugy lessz ha szert vez kersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!