Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha az egyik ismerősöm,17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az egyik ismerősöm,17 éves és van neki egy vőlegénye aki feleségül veszi, azzal felnőtt korúsítja? Mert én azt hallottam.

Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 09:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

#20, most utána néztem, és rosszul tetszik tudni:

16. életévének betöltése után kérelmére megszűnik annak a tankötelezettsége, aki érettségi vizsgát tett, vagy államilag elismert szakképesítést szerzett, illetve házasságkötés révén nagykorúvá vált, vagy gyermekének eltartásáról gondoskodik. A kérelmet a tanuló és - a nagykorúvá vált tanuló kivételével - a szülő közösen nyújthatja be. A kérelmet az iskola igazgatója írásban tudomásul veszi. [6. § (4) bek.]

"Kérelemre megszűnik...illetve házasságkötés révén nagykorúvá vált, vagy gyermekének eltartásáról gondoskodik" Szóval mondom, hogy az igazgató a hasára üt...:)))

2013. szept. 5. 14:49
 22/24 anonim ***** válasza:
31%
hülyék. aki kereskedő kiszolgálja a 18 év alatti házast a haszonért, az azt is ki fogja szolgálni aki 18 év alatti, de nem házas.
2013. nov. 17. 15:28
 23/24 anonim ***** válasza:
Rémszarvas jól mondja.
2013. nov. 17. 17:06
 24/24 anonim ***** válasza:

köszi. amugy itt némi logikai félreértés van. halmazelmélet. nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar. szóval aki 18 éves elmúlt az nagykorú lesz. de aki nagykoru lesz az ettől nem lesz 18 éves.

cigit meg annak adnak aki 18 éves elmult, nem pedig annak aki nagykoru.

de mondok nagyonn hülyeséget. van bolt ahol ki van irva, kiskoru szexuális termékeket nemkaphat. én a 16 éves nem vehet ott kotont. felelőssen védekezne s erre ezt megnehezitik... na erre varrjál gombot!

2013. nov. 17. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!