Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Úgy érzem, hogy ez csak valami rosszakarónk kavarása. és csak bogarat akart ültetni a fülembe.

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy kaptam egy 2 mondatos levelet facebookon egy ismeretlen nőtől (nem szerepel az ismerőseim között, sem az ismerőseim ismerőseim között, de még rákeresni sem tudok, nincs fotója, se adatlapja) hogy a férjem vele csal engem, és h beszéljem ezt meg vele, meg h Ő is olyan szemét állat, mint minden más pasi.

Szinte majdnem teljesen biztos vagyok benne, h nem csal meg a férjem. Nemrég házasodtunk össze, és nagyon boldogok vagyunk együtt. A másik dolog, h állandóan dolgozik, munkából egyből hozzám siet haza.. nincs semmi fura távolmaradás, semmi olyan jel, ami megcsalásra mutatna. A munkahelyéről is sokszor felhív nap közben. Nagyon szeretjük egymást.

A másik dolog, h a levél is, amit kaptam olyan ellentmondó. 2 sorban írja le, h lefekszik a férjemmel, aki egy roh@dék, h megcsal engem? A másik, h ez a valaki abszolút inkognitóban marad, amit szerintem azért tesz, mert ha kiderülne, h ki is Ő, akkor a levél egyből elveszítené hitelességét.

Az már biztos, h amilyen névről/regisztrációról írta a levelet, az nem valós. Két emberre is gondolok, aki írhatta ezt. Az egyik egy középkorú, buggyant nő, aki nem olyan régen nagyon rá volt indulva a férjemre, és nem is titkolta, de le lett építve a férjem által. Azóta rosszindulatú, nem valós pletykákat terjeszt rólunk, de senki nem hisz neki, mert mindenki tudja, hogy zavarodott.

A másik egy férfi ismerős, aki engem bombáz rendszeresen szerelmes, már-már zaklató levelekkel, sokszor agresszívan kifejezve féltékenységét, amiért férjhez mentem.

Ti mit tennétek a helyemben? Ha férjem hazajön, biztos, h megmutatom neki a levelet. Csak simán át kéne lépnem az egész felett, v próbáljam meg kideríteni, h ki az, aki ezt a levelet írta?

Kicsit azért félek.. nem szeretném, h ez a valaki esetleg el tudjon érni valamit is ezekkel a kavarásaival.

Tudnátok tanácsot adni? Mit tennétek a helyemben.. főleg, ha teljesen úgy éreznétek, h a férjetek hűséges hozzátok??

Előre is köszönöm a segítő szándékú válaszokat!

2013. szept. 2. 14:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Beszéltem a férjemmel.. Szóhoz sem jutott. Totál nem értette a dolgot. Egyébként nagyon rosszul színészkedik, ha füllent, akkor mindig észreveszem.. Sokszor elneveti magát olyankor, mert kínos neki, h kérdőre van vonva, és tudja, h nem mond igazat.

A munkahelyén biztos nem tud megcsalni, mert időre kell teljesíteniük a munkát, és még kajálni is alig engedik ki őket a munkahely ebédlőjébe. Ráadásul mindenhol kamera veszi őket.

2013. szept. 2. 17:21
 12/18 Kócos boszorkány ***** válasza:
30%

*Egyébként nagyon rosszul színészkedik, ha füllent, akkor mindig észreveszem.

Tehát füllentget néha? Ez azért eléggé kínos :-(

2013. szept. 2. 17:28
 13/18 A kérdező kommentje:
Jajj Istenem, ki nem szokott néha füllenteni??? Nem össze vissza hazudgál...
2013. szept. 2. 17:45
 14/18 Kócos boszorkány ***** válasza:
13%
Hát, biztos bennem van a hiba, de én nem szoktam "füllentgetni" sem, semmi értelmét nem látom. Lehet, hogy én vagyok a dilis, mert így mindig vállalnom kell a következményeket a tetteimért (nem úgy, mintha olyan nagy hibákat vétenék).
2013. szept. 2. 17:54
 15/18 anonim ***** válasza:
82%

Ne izéljetek már. Én is láttam már a férjemet füllenteni, ha nem is nekem, de barátainak (miért nem ér rá velük menni, hogy ne tűnjön papucsnak) például. És tényleg, tudom, milyen amikor hazudik. Szerintem ez rendben van.

Kérdező, ne foglalkozz ezzel az egésszel. Az lesz a legjobb. A férjed reakciója mindent tisztázott.

2013. szept. 2. 18:21
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg valamelyik jó ismerősödet keressen rá a névre.Elvileg csak téged tiltott le.Hátha van valami fénykép,és valami beugrik neked.Bár szerintem tényleg igazad van,csak kavarás.
2013. szept. 2. 19:04
 17/18 A kérdező kommentje:
Már rákerestünk húgom facebookjaval, de nincs ilyen nevű ismerős még a környéken se. Nem letilott, hanem törölte magát.
2013. szept. 2. 19:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor meg hol a probléma?
2013. szept. 2. 20:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!