Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én csak leírnám mi a helyzet, kíváncsi lennék a véleményekre. Az normálisnak számít egy 10 éves kapcsolatnál, hogy a nő elvégzi a házimunkát, főz, mos, takarít, teljesít az ágyban minden nap, ez normális?
Nem normális.
Miért az egyik végez minden házimunkát?
Gondolom, hogy a párod, meg egész nap dolgozik és pénzt keres.
Na bumm, nem masszíroz meg.
De ahogyan írod, viszont minden este megdönget.
Hát belülről masszíroz!
:)
Igen, "normális". Látod,hogy Többünknek meggyűlik ezzel a "baja".:) De tökéletesen meg tudlak érteni. Szerintem is az lenne a normális,ha ilyet még kérés nélkül is kapnánk néha. :)Szép álom mi!?:) Nekem is rosszul esik,ha nincs ilyenhez kedve de az is ha unszolni kell,mert tudom,hogy fordított esetben pattannék.:)
Kedves Utolsó! Nekem nem szúrja. Nyilván azért írta le ezt az infót,hogy nehogy támadják olyan dolgokkal,hogy talán több törődést kéne adnia és akkor megmasszírozná,vagy ilyesmi. Nekem legalábbis egyáltalán nem úgy jött le az a mondata,mint írod.
6-osnak meg nemtudom mi baja azzal,hogy a Kérdező kíváncsi volt máshol mi a helyzet ilyen téren, tök mindegy,hogy mikor merült fel ez a kérdés.:)
Többiek meg akik a házimunkába próbálnak belekötni!:) Nem erről szólt a kérdés.:) Nemtudom kinek mi köze ehhez.:)
Kérdező! A lényeg,hogy együtt érzek és megértelek.:)
Dolgozik is?
Önmagában nekem már az sem normális, hogy egy személyre a nőre hárítanak minden házimunkát, utána meg még szexmasszázst és még ki tudja mit is kötelező teljesíteni.
Itt a kötelező dolgokat nem értem. Úgy kell élni, hogy mindkét fél örömét lelje benne. Úgy tűnik a konyhatündére feleségnek elege van ebből a szerepből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!