Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a családos ember sohasem hagyja el a szeretője miatt a családját? Hogy mindig a szerető jár rosszul? Mik a tapasztalatok, hallottatok már olyanról, hogy a szeretőből lett a 2. feleség?
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 16:58
21/23 anonim válasza:
13: "a feleségét és a 2 hónapos gyerekét hagyta ott,a dugásért"
Ezt úgy mondod, mintha az első feleséggel nem a dugásért lenne együtt. De bizony, az ember kapcsolatot a dugásért épít.
22/23 B.arika válasza:
Mikor ilyen helyzetben voltam, nagyon körüljártam a témát. Mindenhol azt hallottam/olvastam, hogy tipikus... Nem fogja elhagyni a családját, kis százalék, aki megteszi. Én lelkileg belerokkantam, úgyhogy csak azt tudom ajánlani mindenkinek, hogy csak akkor menjen bele ilyen kapcsolatba, ha már mindkét oldalon le van zárva az előző kapcsolat, házasság.
23/23 anonim válasza:
Voltam 1-2x hasonló helyzetben,nem hagyta el a párját/feleségét. Pedig érzelmek is voltak rendesen. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!