Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy a családos ember sohasem hagyja el a szeretője miatt a családját? Hogy mindig a szerető jár rosszul? Mik a tapasztalatok, hallottatok már olyanról, hogy a szeretőből lett a 2. feleség?

Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 16:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%

Nem ismerek ilyet.

Olyan volt, hogy szeretője volt xy-nak...de el, SOHA nem hagyta a családját a potyapi.áért.....

2013. aug. 29. 18:44
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Rengetegen elhagyták a családjukat az ismeretségi körömben, nem potyap.náért, hanem egy új kapcsolatért.
2013. aug. 29. 20:45
 13/23 anonim ***** válasza:
74%
Ismerek olyat,aki a feleségét és a 2 hónapos gyerekét hagyta ott,a dugásért... Nem házasodtak össze,csak együtt vannak. Az már más tészta,hogy ennél undorítóbb dolog nincs,gerinctelen emberek játéka ez. Nőként sosem kavarnék házas,de még csak párkapcsolatban élő férfivel sem,mivel át tudom érezni a párja helyzetét,engem is nem egyszer megcsaltak... Szóval igen,előfordulhat,de egy ilyen férfiben soha a büdös életben nem tudnék megbízni.
2013. aug. 29. 20:48
 14/23 anonim ***** válasza:
73%
Én csak olyat ismerek, ahol kiderült, hogy a férjnek szeretője van és a feleség akart válni. A férfinek esze ágában nem volt elhagyni a családját. A válás után ha nincs ló jó a szamár alapon elvette a szeretőt. Most őt csalja fűvel-fával. Állandó veszekedés van az anyagiak miatt, mert a pasi fél fizetése elmegy gyerektartásra. Ráadásul minden ismerős egy büdös kis k.-nak tartja az új feleséget, amiért szétrombolt egy családot. (Érdekes, hogy a férjet annyira nem ítélik el.)
2013. aug. 29. 20:51
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
A bátyám olyan "félreizélős" típus. Lassan 17 éve házasok, de már az esküvő előtt is megcsalta szegény sógornőmet és azóta is, kb. évente cseréli a szeretőjét. Azt nem tudom, hogy mi mindent ígér azoknak a csajoknak, de nagyon aggódom, hogy mikor fog valamelyik kipakolni és lebuktatni őt otthon, főleg most, hogy mindkét lányuk kamaszodik... :(
2013. aug. 29. 21:17
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Kb. mindenre van példa, - nekem is volt már hajmeresztő történetem ebben a témában.
2013. aug. 29. 23:07
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Fura én meg csak olyanokról tudok, akik léptek a szerető miatt.

Vagy lehet hogy csak ezeket az ügyeket ismerem? És ahol nem érzelmi szerető volt, "csak" félrelépés, azokról nem tudok?

Ismerek olyan boldog házaspárt, akik szeretőként kezdtek egymásnál, majd mindketten elváltak, és most együtt vannak, így kívülről úgy tűnik jól meg is vannak.

Olyat is ismerek, ahol a férj vált el az új barátnő miatt (isten látja lelkem, elítélem a megcsalást, de ott komolyan már azt sem értettem, hogy vehette el az első feleségét..? :S ).

Nőt is ismerek, aki szerető miatt vált el, de ha jól tudom, nem ő kezdeményezte a válást, hanem a férje, amikor megtudta, hogy az asszonykája félrement.

Igaziból azt hiszem azok válnak el, akik előbb utóbb így is elváltak volna. Vagyis ezt gondolom. Csak lehet ilyenkor felgyorsulnak az események, és a szerető iránt érzett szerelem segít lezárni a másik kapcsolatot,aminek így is úgy is vége lett volna.

Akik meg nem válnak el, akárhány szeretőt is tartanak, azok a legrosszabbak és legszemetebbek. Mindegy, hogy férfi vagy nő, de magukon kívül nem szeretnek senkit!

2013. aug. 29. 23:08
 18/23 anonim ***** válasza:
38%
De van olyan is, amikor a családos embernek szeretője lesz, össze is költöznek, gyerek is lesz, aztán a férj visszatér a feleséghez. Mert a szeretőből sosem lesz az "igazi" Abból csak egy van....
2013. aug. 30. 05:22
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, bár én is feleség vagyok, de nagyon nem értek veled egyet. Mindenkiből egy van. Ha valaki félremegy egy kapcsolatban, akkor ott baj van. É ha feltétlen hibást kell keresni, akkor legalább 3 felelős is van.
2013. aug. 30. 09:06
 20/23 anonim ***** válasza:
Az én apám otthagyott minket, mikor 6 éves voltam és elvette a szeretőjét.
2013. aug. 30. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!