Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a családos ember sohasem hagyja el a szeretője miatt a családját? Hogy mindig a szerető jár rosszul? Mik a tapasztalatok, hallottatok már olyanról, hogy a szeretőből lett a 2. feleség?
Nem ismerek ilyet.
Olyan volt, hogy szeretője volt xy-nak...de el, SOHA nem hagyta a családját a potyapi.áért.....
Fura én meg csak olyanokról tudok, akik léptek a szerető miatt.
Vagy lehet hogy csak ezeket az ügyeket ismerem? És ahol nem érzelmi szerető volt, "csak" félrelépés, azokról nem tudok?
Ismerek olyan boldog házaspárt, akik szeretőként kezdtek egymásnál, majd mindketten elváltak, és most együtt vannak, így kívülről úgy tűnik jól meg is vannak.
Olyat is ismerek, ahol a férj vált el az új barátnő miatt (isten látja lelkem, elítélem a megcsalást, de ott komolyan már azt sem értettem, hogy vehette el az első feleségét..? :S ).
Nőt is ismerek, aki szerető miatt vált el, de ha jól tudom, nem ő kezdeményezte a válást, hanem a férje, amikor megtudta, hogy az asszonykája félrement.
Igaziból azt hiszem azok válnak el, akik előbb utóbb így is elváltak volna. Vagyis ezt gondolom. Csak lehet ilyenkor felgyorsulnak az események, és a szerető iránt érzett szerelem segít lezárni a másik kapcsolatot,aminek így is úgy is vége lett volna.
Akik meg nem válnak el, akárhány szeretőt is tartanak, azok a legrosszabbak és legszemetebbek. Mindegy, hogy férfi vagy nő, de magukon kívül nem szeretnek senkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!