Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok milyen problémák fordultak elő szülés után a kapcsolatotokban?
Ez minden gyereknél más, van barátnőm akinek a gyereke pici kora óta nem szerette a ringatást, ő jól elvolt a kiságyában. Nekünk viszont a gyerek nem bírta, fogott apámék átka amikor éjjelente fel-alá járkáltak a fenekemet ringatva, Mi odavettük, nálunk az volt a lényeg, hogy ha lefekszünk, akkor utána csönd legyen. Ha nem alszom, akkor nekem nincs emberi formám. Ráadásul lakótelepi lakásban hiába tettük volna másik szobába a gyereket, ha óbégat, az egész épület hallotta. Mi viszont ezért aludtunk nyugiban, a férjem mondta is, hogy éjjel olyan, mintha nem lenne gyerek a háznál. Félálomban megszoptattam a kicsit és aludtunk reggelig.
Kirakni is kilehetett amikor eljött az ideje, ez is gyerekfüggő..
Amúgy nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy az együtt alvás rossz, a saját szoba jó, mindenkinek más válik be és azt kell megtalálni, amitől nyugodtan alszanak.
41 megint:)
Nálunk azonnal megszokta a pici, nem is sirt utánam. Nappal viszont wc-re nem tudtam kimenni, mert ment a sziréna:))
25-ös kommentelő
Azért mell alá hízni 15 centit, az bizony vagy 20 kilós súlytöbblet. Ezt kihagyhattad volna. Így nem csoda, hogy megváltoztak a melleid.
Én elég fiatal anyuka vagyok van egy másfél éve kislányom. Én ugyan olyan vékony vagyok mint szülés előtt voltam mivel nincs túl nagy mellem így nem lett formátlan inkább szerintem kicsit nőiesebb sehol sem repedt a bőröm sem. A kislányunk velünk alszik pedig én nem szeretem volna az elején de a párom így akarta már nem bánom este mindennél jobb össze bújni ha meg valamit szeretnénk át sétálunk a másik szobába. De így is kevesebbet vagyunk együtt ami szerintem érthető mert fáradtak vagyunk párom dolgozik én meg házi asszony vagyok.
Én szerencsés vagyok ezen a téren de ha a párom azért fordulna el tőlem mert megváltozott a testem míg kihordtam a gyermekét.....
Az is baj, hogy sokan természetesnek veszik, hogy csak a nőnek kell azért tennie hogy rendben maradjon a kapcsolat.
A nő diétázzon - de ne legyen kevesebb a teje, mert a tápszer drága, főzzön külön magának, a gyereknek meg persze a férjnek, aki nem fog "nyúltápot" enni.
A nő tornázzon - bármikor, csak ne akkor amikor a férje otthon van, pláne ne úgy hogy elmegy otthonról és addig a gyerekkel az apának kell foglalkoznia.
A nő szervezzen programot kettesben, hívjon bébiszittert, a férfinak csak indulnia kelljen.
A nő legyen szexi, kívánatos, minden nap mosolyogjon a hazaérő férjre, ne legyen rossz napja, ne legyen fáradt.
Az, hogy a férj mogorva vagy fáradt, nincs kedve a szexhez, az rendben van, hiszen ő dolgozik.
48
Valahol én is ezt érzem, a férjem nem mozgósítja magát. Házassági évfordulóra 2 héttel előre próbáltam valamit szervezni, megkérdeztem, mi a véleménye, azt mondta, meglátjuk. Rá hagytam, így nem is lett belőle semmi, aznap délelőtt engem kérdez, mit csináljunk? Mondtam, most már semmit, hova, mire szervezzünk, kire hagyjuk a gyereket, és volt rá két hete, amúgy meg anyagiakra hivatkozott. Egyébként is azt gondolja, mindenhez anyagiak kellenek, amióta ezen a munkahelyen van, komolyan mondom, elvették az eszét. Én emlékszem, pár éve szülinapomon megállt hazafelé, és szedett a mezőn egy csokor virágot, és sokkal jobban örültem neki, mint bármelyik puccos csokornak! És miután egy ideje "ez" a férjem eltűnt, "az" a felesége is eltűnt. Ezen nincs is mit csodálkozni, de már mondtam neki, nekem az fáj a legjobban, hogy még az igyekezet leghalványabb szikráját sem látom sokszor, bármivel kapcsolatban is. Egyedül érzem magam a megoldandó problémákkal, egyedül vagyok a kapcsolatunk problémáival is, mert úgy tesz, mintha ez mind csak az én bajom lenne, mintha ő csak úgy ellenne.
46!
Hogy te mekkora egy észlény vagy!
Milyen 20 kiló súlytöbbletről beszélsz?
1) terhesség ALATT változott a körmérete 15 centit.
A gyerek szerinted súlyfelesleg?
2) szerinted hol kezdődik a pocak? Nem a köldök vonalában az biztos! Hanem ott bizony, ahol a melltartópánt is fut.
Simán megdobja már a még csak gömbölyödni kezdődő pocak is a centiket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!