Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok milyen problémák fordultak elő szülés után a kapcsolatotokban?
20: Vannak nem szült ismerőseim is, közöttük is van sok lógó vagy formátlan mellű.
Az enyém sem olyan mint 18 évesen, de van olyan barátnőm, akinél még így is ezerszer jobb - és még neki nincs gyereke (valószínűleg nem is lesz)
Többedik szülés után 11 hónappal volt plasztikám, mert nagyon sérültem, és szétjöttek a varratok. Elég áldatlan állapotok voltak. Tudom, hogy már nem szülhetek csak úgy, tehát ezt 1. gyerek után senkinek nem ajánlják fel csak úgy, csak ha már tuti nem akarnak gyereket. 11 hónap volt, komplikáció miatt átkerültem egy másik kórházba, ahol leb...sztak, hogy minek kellett ez nekem, ha még csak 11 hónapos a gyerek, miért nem vártam. Úgyhogy kedves férfiak, bizony erre is várni kell. Részemről első szüléstől számítva 10 évet. Kibírjátok, vagy leléptek? Az enyém nem lépett le.
Nálunk más miatt volt gond. Szülés előtt nem tudott mellém állni, mert ha nekiszomorodtam (előfordul a hormonok miatt), akkor mérges volt rám inkább. És ez a szülés után is így lett. Mindent én csináltam a háztatrtásban, és nagyon magamra hagyott. Amikor visszamentem dolgozni, akkor borult igazán a bili, mert én nem győztem, ő folyamatosan ordibált velem, a gyerekek őrlődtek... Aztán amikor már szakadt a cérna, akkor megkérdeztem tőle, hogy tudna-e még szeretni. Ha különmentünk volna, abba belepusztultunk volna. Aztán összekapartuk magunkat. Elmondtam, hogy szükségem van rá. És tudja, hogy szeretem. Anyósomat is helyre raktam kicsit.. :S És most jobb, mint valaha. Azóta született még gyerekünk. De rettegek, hogy mi lesz, ha vissza kell menni dolgozni.
Uuh... 33 hetes kismama vagyok. Elso babankat varjuk igy tapasztalatom meg nincs, de nagyon tanulsagos volt a valaszokat olvasni.
A cicis kommentelonek azert elmeselnem, hogy a terhesseg alatt ugy atvaltoztak a melleim, hogy szinte felismerhetetlennek. 75B-bol 90C lett egy par honap alatt. Leinte csak feszult, dagadt mint egy szikla... majd 22 hetesen beindult az elo tejem es ugy osszeesett mint egy tejeszacsko...! Es holnap van meg a szoptatas...! 22N
Én nem akarom támadni a férfiakat, de a hízás, mellváltozás, kevesebb idő a férjjel: ezeket nem tudtátok gyerekcsinálás ELŐTT??? Lehet hogy mi vagyunk extrém tudatosak, de mi beszéltünk ezekről is.
Nálunk főleg az volt a gond, hogy keveset aludtam és extrém hisztis voltam. A babánk hasfájós volt, a férjem új munkahelyen kezdett így neki pihennie kellett, a túlórára sem mondhatott nemet, úgy éreztem minden rám hárul. Ő abban látta a magoldást hogy áthívta az anyját segíteni - hát izé, nem örültem neki.
Amikor elkezdett kialakulni a napirendünk (2-3 hónapos korban), akkor kezdtünk helyrejönni is, nyugisan leülni beszélgetni, a férjemet véglegesítették próbaidő után, ő is kevésbé lett feszült és segített éjjel is.
"a hízás, mellváltozás, kevesebb idő a férjjel: ezeket nem tudtátok gyerekcsinálás ELŐTT??? "
Bizony, jó kérdés!
Bennem is felmerült, hogy ezt előre látni (asszonyka 9 hónap alatt hatalmas lesz, utána kinyomja a gyereket, szoptat, a csecsemő 24 órás folyamatos ellátásra szorul) nem kell nagy ész, aztán mégis ott vannak, hogy jé, az asszonynak lóg a cicije, csíkos a hasa, maradt rajta felesleg ami nehezen megy le, fáradt mert éjszaka 4x ébred, ez már nem is vonzó...
és mint írtam, szerencsére szép maradtam
Kinek mi a szép, ugye? Mindig van egy szebb és jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!