Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel vagyok háborodva! El menjek vagy ne?
Én elmennék, de csak minimálisat segítenék.
Ez jó alkalom hogy megismerd a munkatársaid, kicsit lazíts, érezd jól magad :-)
Én is elmennék, legalább a kaja jó lesz, ha imád főzni, biztos tud is. :)
Kérd meg, hogy bármiről legyen szó, legközelebb beszélje meg veled előtte. Így sajnos mehet a kukába a sok tányér, pohár.
Miért nem vesztek műanyag cuccokat a kajához és az italhoz ? Nem kerül sokba, csak a megfelelő helyen kell venni. Én biztosan ezt tenném, ahelyett, hogy a sok zsíros edényt mosogassam. Erre valók a műanyagok.
Szólhatott volna a párod előre, de most már ne rontsd el az egészet. Remélhetőleg tanul belőle. Fogd fel egy jó bulinak.
15: Nem a mosogatással van baj, hanem azzal, hogy az ilyen dolgokat - főleg ha a másiknak emiatt több munkája lesz - illik megbeszélni ELŐRE, mert megtiszteljük a másikat azzal, hogy kikérjük a véleményét.
Egy ilyen parti a házigazdáknak nem mindig felhőtlen szórakozás, hanem kő kemény meló is.
Na és mi van akkor, ha a feleség már szervezett magának valamit akkorra???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!