Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van olyan nő (18+), aki fél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő (18+), aki fél a szextől? Ez egy valós takarózás arra, ha egy házas, húszas éveinek végén lévő nő nem él házaséletet a férjével? Ráadásul van egy kisgyerekük is.

Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 08:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, töröltetheted is, de nem mondanál még valamit az ügybe?
2013. aug. 23. 09:21
 12/23 anonim ***** válasza:
szerintem csak simán nem kívánja a szexet (aszexuális) és könnyebb neki arra fogni, hogy fél minthogy bevallja, főleg ha szeret egy illetőt tudja ha elmonaná neki otthagyná szóval néha beválalja
2013. aug. 23. 09:50
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

Miért lenne butaság, hogy így elvették?

Vegyétek már tudomásul, nem mindenkinek ugyanaz az igénye a szexben. Van, aki többet akar, van, akinek a kevés is elég.

Aki boldog házasságban él úgy, hogy nem heti háromszor, hanem 3 hetente egyszer szexel, de akkor azért, mert valóban kívánja, és nem azért, hogy meglegyen az átlag vagy mert ennyi az elvárás, feltehetően sokkal tovább fog boldog házasságban élni, mint azok, akik azért termelnek mennyiséget, mert a párjuk ezt árja, meg mert ezt olvasták a nők lapjában.

Én nőgyógyászat onkológiai részén dolgozom, és azt látom, hogy fiatal nők, akik az első műtétre, kezelésre a férjükkel érkeznek, később egyedül vannak. Nem egyet csal meg, hagy el a férje azért, mert a kemó miatt se ereje, se kedve az ágyban henteregni. Tényleg elfogadható ez, mert a férfinak igényei vannak, a nő nem tudja megoldani, hát szabad a pálya?

Valószínűleg a kérdésben leírt nőt nem fogják emiatt elhagyni, mert nem a szex a kapcsolatuk alapja.

Akinek ennyire a szex irányítja az életét és a házasságát, az vajon mennyire jó? Ha két hasonló igényű egymásra talál, akkor miért lenne hülyeség elvenni olyan nőt, aki kevesebb alkalommal is beéri?

2013. aug. 23. 09:59
 14/23 anonim ***** válasza:
50%
Mért ne lenne vagy csak nincs kedve hozzá nem olyan jó dolog az és sokkal fontosabb dolgok is vannak
2013. aug. 23. 10:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok, nem értem a lepontozást. Ha valakinek félelmek között kell élnie, legyen az akár csak a szextől, az egy komoly pszichés teher. Ránehezedik a mindennapokra, szorongást okoz, akár testi tüneteket is a későbbiekben. A félelem igenis nagyon káros, ha mindennapi kérdéseket érint. Azaz egy átlagos pókiszony még nem gond, de ha attól rettegsz, hogy ki kell menned az utcára, vagy épp attól, hogy már megint itt az este, és mi van, ha a férjem megint szexet akar, az igenis felemészti az ember életét.
2013. aug. 23. 11:53
 16/23 anonim ***** válasza:
42%
Köszi a lepontozást, mert leírtam, hogy menjen el több orvoshoz! Akkor szenvedjen nyugodtan tovább! Mi meg élvezzük a szexet :)
2013. aug. 23. 11:56
 17/23 anonim ***** válasza:
Én csak attól félek,hogy túl gyorsan ér véget:D
2013. aug. 23. 11:58
 18/23 anonim ***** válasza:

Kedves nemtudomhányas válaszoló, arra gondoltam, hogy ha ez a kérdés egyáltalán felmerül és valaki felteszi, akkor a két fél közül az egyiknek ez a helyzet problémát jelent, tehát nem egyeznek az igényeik.

Így együtt élni szerintem nem érdemes.

2013. aug. 23. 12:59
 19/23 anonim ***** válasza:

[link]

Nagyon összeszedett, jó cikk a témáról. Nem egy gyakori "betegség" de azért előfordul. Vannak rá kezelések.

2013. aug. 23. 13:16
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért én nem úgy gondolom, hogy a szex ugyanolyan fontos, mint az evés, mert ha hónapokig nem szexelünk, azt még túléljük, viszont ha hónapokig nem eszünk, azt azért már nem hinném. :D De azért tényleg része egy párkapcsolatnak.

Én is azt mondom, hogy ha nem tudja a nő legyőzni a gátlásait és tényleg valami félelemről, fóbiáról, szorongásról van szó és ez nem csak kifogás valamire, akkor nem szégyen szakemberhez fordulni.

Egyébként sokan nem azért nem fordulnak orvoshoz, mert lusták elmenni, hanem mert szégyellik egy idegennek kiteregetni a problémáikat, még ha orvos is. Én el is hiszem, hogy kellemetlen, de sokszor tényleg ez a jó megoldás.

2013. aug. 23. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!