Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha kivánom a...

Mit csináljak ha kivánom a hazaséletet de lusta vagyok hozzá?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 16:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ez jó :-) A kanalat a szádig emelni nem vagy lusta? :-))

Esetleg kérd meg a párod, hogy ilyenkor "dolgozzon" ő többet. Persze nem minden alkalommal....

2012. ápr. 14. 16:12
 2/12 anonim ***** válasza:
20%
Én is így vagyok :) Szeretnék nagyon már férjhez menni (lassan sor is kerül rá), de ha arra gondolok, hogy majd utána minden nap főzni, mosni, takarítani.. mit mondjak, félek egy picit. Mondjuk ezeket most is megcsinálom, de akkor már a férjemnek is kell főznöm, és hüm.. nem tudok jól főzni. Nálad miben nyilvánul meg a probléma?
2012. ápr. 14. 16:14
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

2.! Lusta kexeklni...

Bizonyára fogyni kéne.

2012. ápr. 14. 16:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Második, szereintem kicsit félreértetted a kérdést. :)
2012. ápr. 14. 16:17
 5/12 anonim ***** válasza:
kettes kicsit félreértetted, de amúgy hogy hogy még életben vagy? ha most nem vagy házas, ki mos főz takarít?
2012. ápr. 14. 16:27
 6/12 anonim ***** válasza:
oké, már látom hogy mos tis megcsinálod :) de amúgy nehogy azt hidd, hogy 2-re nehezebbek ezek a dolgok, majd gyerekkel/gyerekekkel lesz kihívás.
2012. ápr. 14. 16:28
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem sem a mosásra, főzésre stb gondolt a kérdező! :)
2012. ápr. 14. 16:29
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
kettes vagyok ... hát tényleg félreértettem egy kicsit :D , köszi a felvilágosítást (de miért kellett lepontozni?)
2012. ápr. 14. 16:30
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
én ugyan nem pontoztalak le, de ha elolvasnátok a szabályzatot akkor abban benne van hogy ha nem értetek egyet a válasszal vagy ugyanazt írná le valaki akkor ne ismételjen csak egyszerűen használja a kezeket, szóval mivel nálad több a piros kéz sokan nem értenek egyet a válaszoddal, és ha kicsit felnőttesen viselkednél akkor nagy ívben tojnál erre ugyanis nem lesz olcsóbb a cukor ha itt jó a válaszarányod.
2012. ápr. 14. 16:34
 10/12 anonim ***** válasza:
15%

mekkora lol a kettes válaszoló :D

amúgy, mindig lusta vagy hozzá? akkor az elég gáz.

2012. ápr. 14. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!