Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő (18+), aki fél a szextől? Ez egy valós takarózás arra, ha egy házas, húszas éveinek végén lévő nő nem él házaséletet a férjével? Ráadásul van egy kisgyerekük is.
Nem értem. Ha van gyerek, annak valahogy létre kellett jönnie.
Félni meg bármitől lehet, meglepődnél milyen fóbiák léteznek.
De a kérdésedet nem értem, fuss neki még egyszer, így zagyvaság.
Nem valószínű, hogy az a gond, hogy fél.
Vagy nem jó a férjével, vagy megkapja máshol.
Eddig nem félt? Ez butaság.
Jobb lenne ezt tőle megkérdezni és ha fennáll ilyen gond, szakemberhez fordulni.
De nem értem, hogy vehette el bárki is feleségül, ha sosem akart a férfivel lefeküdni. Rémes.
Lehet, hogy valamiért fájdalmas neki a szexuális élet. Akár fizikai, akár lelki okok miatt. De nem tudhatjuk, mi áll a háttérben. Lehet akár egy régebbi, kellemetlen élmény is, amiről nem beszél, vagy magában is eltemetett. Ha ez nem változik, a szorongás csak fokozódik.
Ez nem jelenti azt, hogy soha nem szexelt, nem próbált megváltozni, vagy hogy nem lehet szerelmes, nem akarhat családot (érdekes válaszok születtek itt). Szerintem mindenképp jó lenne szakemberhez fordulni ezzel a problémával, ha egyedül, vagy a párja segítségével nem tudja leküzdeni, mert gondolom, neki is kellemetlen.
Én ismertem valakit aki képtelen volt sexelni (egyszer sem !), Félt, de szerelmes lett es hogy ne veszítse el a fiút elment orvoshoz. Járt terápiára, gyógyszert is kapot, aztán csak sikerült neki :)
Van ilyen betegség, de ha mar sexelt nem lehet olyan súlyos a problémája.
Nem szép tőle, hogy magához kötött egy férfit így. / Butaság a férjtől, hogy elvette így.
Sürgősen szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!